„Prostě červení“ Simply Red vezou do Česka největší hity


Hudební událost měsíce května se blíží. V neděli 24.5. vystoupí v pražské O2 Areně legendární britská kapela Simply Red. Už samotný název jejího turné Greatest Hits World Tour napovídá, že do Prahy skupina přiveze svoje největší hity.

Ještě jste se nerozhodli, jestli na Simply Red vyrazíte? Pak vězte, že v prodeji je stále asi tisíc vstupenek od 980 do 1490 korun. Koupit si je můžete na všech terminálech Sazky.
Na Greatest Hits World Tour vyrazili Simply Red letos v únoru a celou šňůrou slaví 25 let své existence. V Evropě, Asii, Austrálii, Severní a Jižní Americe uslyší kapelu přes milion lidí.

Podívejte se na Simply Red, jak zpívali If You Don’t Know Me by Now na letošním koncertě v Chile

Simply Red vydali deset studiových alb, jichž prodali přes 50 milionů kopií po celém světě. Více než 30 singů bodovalo v britské TOP 40. Kapela do této chvíle získala také řadu ocenění – včetně dvou Brit Awards nebo dvou Ivor Novello. Album Stars (1991) bylo dva roky po sobě nejprodávanější deskou Velké Británie, Simply Red v té době odehráli více než 100 koncertů pro 100 milionů lidí po celém světě.

Jako předskokani vystoupí na koncertě kapela Monkey Business.

Podívejte se na Simply Red a jejich Sunrise

Simply Red (GB)
Kde:
O2 Arena, Praha 9, Vysočany
Kdy: 24. května
Čas: 20:00
Vstup: 980 Kč, 1190 Kč, 1390 Kč, 1490 Kč přes terminály Sazky

 

Témata:,