Prudce elegantní flashka má paměť jako slon


Flashce typu Trans-IT drive od TDK Life on Record přijdete okamžitě na chuť, protože je stylová, bezpečně a bez námahy na ni uložíte obrovské množství dat a je příjemná vzhledově. Krásná hračka – ale není jen na hraní.

Nové flashky typu Trans-IT drive od TDK Life on Record mají kapacitu od 4 GB do 32 GB; co do nich uložíte, to v nich zůstane věčně (pokud to nevymažete). Třešinkou na dortu je jejich design: kovově lesklý kabát, trendové rysy, jako je otvírání a zavírání vysouváním bez víčka a naprosto nezaměnitelné LED diody po obvodu.

Na kvalitu se můžete zcela spolehnout. Tohle „udělátko“ je totiž vyrobeno ze zvlášť pevných materiálů a trvanlivých komponent, a tak uspokojí i nejnáročnější zákazníky. Připojování i přehrávání má zařízení Trans-IT Edge tak jednoduché, že by to snad zvládl i cvičený delfín. Fotky a jiné dokumenty můžete sdílet nebo ukládat bez předchozí instalace zvláštního softwaru. Navíc jsou uložená data dokonale chráněna před zneužitím pomocí hesla a softwarem pro organizaci dat (drive partitioning software).

Podívejte se na weby s elektronikou nebo do obchodů, kde se prodávají výrobky od TDK Life on Record. Cena téhle super věcičky vás potěší také: rozpětí navrhovaných maloobchodních cen je od 270 Kč bez DPH za paměť 4 GB až po 1566 Kč bez DPH za 32 GB.