První oficiální křest magazínu Help Music


Vychází sice od roku 2011, ale až nyní se dočkal svého prvního oficiálního křtu. Desítky čtenářů hudebního magazínu Help Music dorazili do pražského klubu Orion, aby se zúčastnilo tohoto historického momentu.

Ve středu 16. dubna se uskutečnil v pražském klubu Orion oficiálně první křest hudebního magazínu Help Music, kdy bohatým hudebním programem provázel moderátor Jakub Vaniš.

Časopis vychází sice již od roku 2011, ale teprve nyní se uskutečnil první křest, kterého se zúčastnilo několik desítek čtenářů tohoto magazínu, na které čekal vskutku bohatý hudební program. 

Hned v úvodu vystoupil držitel Zlatého slavíka v kategorii hvězda internetu pro rok 2013, rapper Johny Machette, který prozradil, že jeho album již brzy bude na světě. 

Hvězdou večera byl bezesporu Miro Šmajda, který vystoupil v rámci svého projektu mirosmajda.com. Hostům prozradil, že si na křest odskočil z natáčení nového videoklipu, kterého se fanoušci dočkají již tento květen. Klip bude k singlu Nostalgie.

Milovníci pěkného oblečení se dočkali netradiční módní přehlídky rockového oblečení, kdy samotné dámy, byť měly postavy modelek, byly ozdobeny v mnohých případech pěknými tetováními a piercingy. 

Hřeb večera byl samotný křest nového čísla magazínu Help Music, kdy si na něj doslova z titulní stránky nového čísla odskočili členové skupiny Harlej, aby popřáli magazínu jen to nejlepší. 

Jelikož se žádná oslava neobejde bez dárků, obdržel každý z hostů při odchodu dárkovou taštičku a ty šťastnější mohly vyhrát zajímavé ceny v tombole, která čítala přes dvě desítky cen. Velkou odměnou ovšem pro návštěvníky byla bezesporu možnost setkat se se známými osobnostmi naší hudební scény, ať už to byl Miro Šmajda, Johny Machette, kluci z Harleje či hosté, jež dorazili na křest, mezi nimi např. herečka a zpěvačka Lucy Junk, zpěvák Jakub Míchal ze skupiny Lola běží a mnoho dalších.

Příjemný večer byl zakončen koncertem skupiny Monna.