Pussycat Dolls a Milionář z chatrče chtějí sjednotit svět

matoush

Ve třináctém týdnu se můžete těšit na novinku britské indie kapely Noisettes, uvidíte remake písně z oscarového Milionáře z chatrče v podání Pussycat Dolls a seznámíme vás s italským objevem jménem Arisa. A úlet týdne? Tentokrát mimořádně šťavnatý!

V čele Billboardu stále trůní Right Rounds od Flo Ridy, pořadí za ním se však znatelně promíchalo. Na dvojce nahradil Poker Face Lady GaGa píseň Dead And Gone od T.I. a Justina Timberlaka (tentokrát až na 4. místě). Kiss Me Thru The Phone od dvojice Sammie a Soulja Boy Tell‘em se vyšvihlo na trojku a TOP5 uzavírá Gives You Hell od The All – American Rejects.

Zklamaní fanoušci Noisettes
V první pětici britských theofficialcharts nastaly hned dvě změny. První novinkou je londýnské indie uskupení Noisettes s písní Don’t upset the rhythm na 2 místě. „Nekaž ten rytmus“ je pilotním singlem jejich nového alba Wild Young Hearts, které vyjde koncem dubna a – ačkoliv se to podle umístění v žebříčku nezdá – fanoušci pociťují velké zklamání. „První deska byla tak naléhavá a energická a teď dance music?“ vyjadřuje údiv Fede z Argentiny. „To není nic pro mě,“ dodává.

Další novinkou mezi nejlepšími britskými songy tohoto týdne je Jai Ho (You Are My Destiny) od A.R. Rahmana a Pussycat Dolls. Umístil se na páté příčce. Rahman je autorem hudby oscarového snímku Milionář z chatrče a právě z tohoto soundtracku pochází i originální verze této písně. „Je poctou spolupracovat s A.R. Rahmanem a stát se součástí projektu Milionář z chatrče," říká zpěvačka Pussycat Dolls Nicole Scherzinger. „Ten film, příběh i hudba, je dar, který mě osobně duševně nesmírně povznesl. Nezbývá mi proto, než doufat, že moje verze Jai Ho (You Are My Destiny) osloví a pospojuje lidi po celém světě.“

Pussycat Dolls a dar, který je povznesl

http://www.youtube.com/watch?v=UFpZ2mlR04I

Matrojšky a sbor ve stylu Alexandrovců
Italskou jedničkou tohoto týdne je Sincerita od zpěvačky známé jako Arisa. Arise je 26 let a v hudební branži je úplným benjamínkem. Kariéru odstartovala na letošním ročníku legendárního hudebního festivalu v městečku San Remo, kde ovládla nováčkovskou kategorii a dostala i cenu kritiků. Píseň Sincerita pochází ze stejnojmenného alba, které vyšlo letos v únoru.   

Poslechněte si zvláštní Arisu

Pokud jste rusofilové, zamilujete si dnešní úlet. Je jím jednička švédského chartu Tingaliin od dalšího účastníka tamního národního kola Eurosongu, trojice P-Brose, DJ TREXX a Olgy Pratilové. V jejich písni se to Ruskem a symboly s ním spojenými jen hemží, tanečnice se svíjí kolem matrjošek v nadživotní velikosti, zazní několik taktů státní hymny a nechybí ani sbor ve stylu Alexandrovců. Tak je omrkněte… A užívejte muziky!

Podívejte se na  úlet plný ruské symboliky

http://www.youtube.com/watch?v=wK0aGUG2NlQ

Billboard Hot 100 Music Charts (USA)
1. Flo Rida
– Right Round
2. Lady GaGa – Poker Face   
3. Soulja Boy Tell ‚em feat. Sammie – Kiss Me Thru The Phone  
4. T.I. feat. Justin Timberlake – Dead And Gone
5. The All-American Rejects – Gives You Hell

theofficialcharts.com (Velká Británie)
1. Lady GaGa
– Poker Face
2. Noisettes – Don’t Upset The Rhythm (Go Baby Go)
3. Flo Rida feat. Kesha – Right Round
4. Beyoncé – Halo
5. Ar Rahman feat. Pussycat Dolls – Jai Ho (You Are My Destiny)

Irma.ie (Irsko)
1. Flo Rida – Right Round
2. Lady GaGa – Poker Face
3. Taylor Swift – Love Story
4. Kelly Clarkson – My Life Would Suck Without You
5. T. I. feat. Justin Timberlake – Dead And Gone

australian-charts.com (Australie)
1. Taylor Swift – Love Story
2. Flo Rida – Right Round
3. Beyoncé – Halo
4. T.I. feat. Justin Timberlake – Dead And Gone
5. The All-American Rejects – Gives You Hell