Rihanna zazpívá v prosinci v Praze

Hana-Slivova

Praha zažije další velký koncert. 7. prosince se v Česku představí zpěvačka Rihanna, která v současné době boduje s deskou Loud. Lístky budou v předprodeji od 14. února za 990 až 1690 korun.

Po třech letech se do České republiky vrací jedna z hvězd současné popmusic, zpěvačka Rihanna. V rámci turné Loud se představí 7. prosince 2011 v O2 areně. Vstupenky v rozmezí 990 až 1690 seženete v předprodejích (od 14. února) nebo přes web sazkaticket.cz (od 15. února.).

pollDo Prahy přiveze Rihanna velkolepou pódiovou show, během které zazpívá hitovky Umbrella, Disturbia, Shut Up And Drive a řadu dalších.

Všudypřítomná Rihanna
Třiadvacetiletá zpěvačka z Barbadosu je v současné době jednou z nejpopulárnějších postav showbiznysu. Na konci loňského roku vydala pátou desku Loud (na Kouli: Rihanna, hlasitá a dost neodbytná společnice) s hitovkami Only Girl (In the World) nebo What´s My Name, hitparády zbořila i se skladbou Love the Way You Lie, v níž zpívá s Eminem. Objevila se i na albu Kanyeho Westa My Beautiful Dark Twisted Fantasy. Na letošních Grammy, které se budou vyhlašovat 13. února, může získat až čtyři gramofonky.

Rihanna a Eminem – Love the Way You Lie

Rihanna – Only Girl (In the World)

Témata:,