Rihanna zpívá v novém klipu o sexu i bulváru

Hana-Slivova

V úterý jsme psali o tom, že do Prahy se chystá zpěvačka Rihanna. Čekání na její koncert si můžete zkrátit zkouknutím zbrusu nového videa k aktuálnímu singlu S&M. Rihanna je v něm za dominu i za oběť mediální štvanice.

Po skladbách Only Girl (In the World) a What´s My Name přichází Rihanna s další klipovkou z aktuální desky Loud. Je jí aktuální singl S&M.

V písničce přitom nejde jen o sex a erotické představy (text písničky si můžete přečíst), ale také o bulvární novináře, kteří podle zpěvaččiných slov překrucují informace jak o ní, tak o dalších celebritách.

Dobře je to vidět na scénách z "tiskové konference", na níž si novinářský dav s roubíky v ústech odškrtává pravdy ve svých notesech, zatímco Rihanna, již na tiskovku přitáhli, zpívá zpoza fólie a na sobě má šaty potištěné novinovými titulky. O chvíli později si vyšla v latexovém oblečku; a na vodítku venčí bulvárního guru, bloggera Pereza Hiltona.

Klip režíroval devětadvacetiletý režisér Melina Matsoukas, jenž pro Rihannu dělal i klip Rude Boy z roku 2010.
Kromě své práce stíhá Rihanna i hostování, nedávno se podílela na natáčení videa Fly rapperky Nicki Minaj. Zahlédnout jste ji mohli i klipu All Of the Lights Kanyeho Westa.

Rihanna – Rude Boy

Rihanna – Only Girl (In the World)

Rihanna – What´s My Name

 

 

Témata:,