Robbie Williams: Injekce pro povzbuzení chuti na sex dostávám dvakrát týdně

matoush

Britský zpěvák Robbie Williams je proslulý svým výrazným sexuálním apetitem. Nedávno se však svěřil, že trpí nedostatkem testosteronu. Jak tedy handicapovaný Williams zvládá své výkony v posteli? Odpověď zní - díky dopingu.

Již téměř rok ženatý Robbie Williams se svěřil britskému bulvárnímu deníku The Sun, že trpí nedostatkem mužského hormonu testosteronu. “Myslel jsem si, že mi chybí růstový hormon. Chodil jsem k doktorům v Los Angeles, aby mi ho dodali, ale oni mi vysvětlili, že potřebuju testosteron. Prý ho mám tak málo jako století dědové," říká Williams.

Williams vyprávěl i o svém manželství, do kterého vstoupil vloni v létě. “Podívejte se na to objektivně. Lidé spí mimo manželství, mimo vztah a nikdo to neřeší. Každý týden jsou toho plné noviny a nikoho to nepřekvapuje. Co to znamená? Jsme sestrojeni, abychom souložili. A manželství je, upřímně, umělá záležitost,” řekl.

Robbie Williams a jeho svatba s Aydou Field

Hned ovšem odmítl, že by byl své ženě Aydě Field nevěrný. “Nespím s jinými, protože to by Aydě zlomilo srdce. A to je to poslední, co bych chtěl. To víte, ale pokušení tu stále je. Zvlášť ke konci dne se ve mě probouzí to, co dělá chlapa chlapem. Říká mi to – jdi a rozmnožuj se. A rozmnožuj se úplně s kýmkoli.”

Pokud některá fanynka zatoužila spojit se tímto způsobem se slavným zpěvákem, měla by to ještě zvážit. Robbie totiž celý projev zakončil stylově: “Mám větší citové pouto k Aydě než k ženám, s nimiž jsem spal."

Témata: