Rok 2011 v Česku: Přijedou Kylie Minogue, Roxette nebo Bryan Adams

Lubos-Prochazka

Rok 2011 bude v Česku ve znamení dalších hvězdných návštěv. Dorazí například Kylie Minoque, Roger Waters, Roxette nebo Bryan Adams. Pořadatelé také vyjednávají o koncertech Justina Biebera, Cher a Leony Lewis.

Kylie Minogue se do Prahy vrátí po třech letech a vystoupí 2. března v O2 areně. Na zastávce turné Aphrodite – Les Folies Tour 2011 představí své úspěšné album Aphrodite s hity All The Lovers nebo Get Outa My Way.
O dost tvrdší muziku nabídnou 10. dubna během společného vystoupení kapely Slayer a Megadeth, které se letos představily v Milovicích na akci Sonisphere. Jejich koncert v O2 areně bude součástí evropského turné European Carnage Tour 2011.

Vrátí se Roxette, přijede i Bryan Adams
15. dubna vystoupí ve vysočanské hale Roger Waters. Zakladatel britské rockové kapely Pink Floyd  zahraje v Praze hned dvakrát, kromě patnáctého také šestnáctého dubna. Waters se v Praze zastaví v rámci turné The Wall Live, jehož název odkazuje na slavné dvojalbum The Wall a stejnojmenný film. Součástí jeho vystoupení bude i 73 metrů dlouhá a 11 metrů vysoká zeď, kterou během večera postaví a opět zboří.
Velký zájem je i o koncert švédské skupiny Roxette, kterou tvoří zpěvačka Marie Fredriksson a zpěvák a kytarista Per Gessle. Švédská kapela považovaná za nástupce legendární čtveřice ABBA, vystoupí v O2 areně 5. června.
O dva týdny později, 19. června, přijede na to samé místo kanadský zpěvák a skladatel Bryan Adams.

Vyjednávání o Bieberovi a Cher
Pořadatelé stále intenzivně jednají o koncertu kanadské hvězdy Justina Biebera, kterého na jaře čeká evropská část My World Tour. Na podzim se pak snaží pozvat do Prahy zpěvačky Cher a Leonu Lewis.

Čtěte na Kouli:
Justina Biebera zvou do Prahy. Vystoupit by měl na jaře v O2 areně
Cher a Leona Lewis přijedou do Prahy za rok, zjistila Koule