Rozhovor s Michaelou Doubravovou: Přesný termín naší svatby už víme!

Redakce

Herečka a muzikálová zpěvačka Michaela Doubravová se ukázala na křtu CD svého snoubence Romana Tomeše. Sama si tam také zazpívala. Přečtěte si, co nám o sobě prozradila.

Jak se ti zpívalo na koncertě tvého přítele Romana Tomeše?

Byla jsem hrozně nervózní, protože jsem těsně před koncertem řešila mnoho organizačních věcí. Roman mě pověřil produkční činností, takže jsem dorazila deset minut před začátkem. Na začátku jsem byla nesvá, ale po chvíli to ze mě opadlo a zpívalo se mi skvěle. Posluchači v sále vytvořili skvělou atmosféru.

Jak je možné, že jsi stále nervózní, když pravidelně zpíváš v muzikálech?

V muzikálech je to jiné, tam mám přiřazenou roli a musím se do ní vžít. Na koncertě jsem nehrála žádnou fiktivní postavu, ale byla jsem to já. O to jsem se musela více snažit.

Mohla bys nám sdělit, proč si myslíš, že by si lidé měli koupit Romanovo nové CD?

Nevím, zda to bude ode mě znít úplně objektivně, ale byla jsem u zrodu toho cédéčka. Roman dělá kvalitní muziku, která má duši. Nejsou to prvoplánové písničky o lásce. Nad jeho songy se člověk může zamyslet, protože mají určitou hloubku. Zároveň jsou to vtipné písně ze života, ve kterých si většina lidí najde to své.

Můžeš nám prozradit něco o vaší společné svatbě? Naplánovali jste si už datum?    

Termín už víme. Svatba bude v červnu, ale přesné datum neprozradím ze soukromých důvodů. Obřad bude mimo Prahu, někde v lese u rybníka. Máme rádi přírodu. Strašně moc se na to těšíme. Náš vztah se díky zásnubám změnil. Mám pocit, že jsme na sebe více hodní. Doufám, že náš vztah bude čím dál hezčí a hezčí.

Rozhovor s Michalem Malátným: Kterou písničku Chinaski nemůže vystát?

5 otázek pro Michala Davida: Kde hledá talenty a co poslouchá za hudbu

Témata: