Rozporuplná Anastacia útočí všemi žánry


Spojila tři čtyřky, aby se po dlouhé odmlce vyplněné aktivitami v oblasti módy vrátila ve velkém stylu. Po čtyřech letech, čtvrtým albem, se čtyřmi křížky v občance. Pop-soulová královna s ohromujícím vokálem hlásí návrat na trůn. Zčásti jak ji známě, zčásti překvapuje, kudy chodí.

Po vydání eponymní, třetí řadovky se v roce 2004 Anastacia ztratila z hudebního života, aby se ponořila do spolupráce s módní značnou s´Oliver. Fanoušci ji už skoro oplakávali ve strachu ze ztráty jejích, až zázračných, schopností. Anastacia ale nezahálela tak úplně. Stihla dovršit čtvrtou životní dekádu, vdát se, pokořit sebe samu a natočit čtvrté album s názvem plným energie. Na Heavy Rotation tak probíhá neskutečná mixáž hudebních stylů. Anastacia ale nenechala nic náhodě a přizvala si ke spolupráci hned několik producentů. Každého pro jiný žánr. Aby měla jakous jistotu, že netvoří ovocno-zeleninovou kaši, pozbývající jakoukoliv schopnost pozření.

Netuctové, pestrobarevné songy
Díky netradiční spolupráci vznikl celkem zajímavý set dvanácti písniček, na kterých můžete slyšet od soulu až po neusměrnitelnou elektroniku. Má to jednu výhodu. Najdete si na albu svoje songy, zbytek si už třeba nikdy neposlechnete. Možná si ale zamilujete tu pestrobarevnou skladbu různých stylů, poskládaných na jedné hromádce, jako celek. Ovšem jen z poslechu elektronicky laděného singlu I Can Feel You nepoznáte vůbec nic. Jen to, jaký je onen singl. Tuhle desku si prostě musíte poslechnout celou. Teprve potom máte jistotu, že si můžete učinit objektivní názor. Ale taky si v hlavě můžete utvořit slušný názorový guláš. Jednou elektro, jednou pop, tamhle R´n ´B…

Preview alba Heavy Rotation

http://www.youtube.com/watch?v=-FYvF7ugYHY

Co z toho si Anastacia vybere na desky budoucí, nevíme. Jedno je však jisté. Momentálně vás neunudí omíláním dvanácti songů postavených sice na jistotu, zato na jedno brdo!

Anastacia: Heavy Rotation
Mercury Records
Vyšlo: 27. 10. 2008, délka 44:03
Skladby: I Can Feel You, The Way I See It, Absolutely Positively, Defeated, In Summer, Heavy Rotation, Same Song, I Call It Love, All Fall Down, Never Gonna Love Again, You’ll Be Fine, Beautiful Messed Up World

Témata: