Ruml a Drda pařili do rána, Balogová padla s horečkou!


V České Lípě to i víkendu žilo. Dostaveníčko si tam v místním kulturním domě dalo plno umělců, kteří podpořili dobrou věc na už 2. ročníku benefičního koncertu Srdce srdci. Charitativní akci přijeli podpořit Ondřej Ruml, Zora Jandová, Kamelie, Martin Maxa, Martin France a další účinkující.

V České Lípě to i víkendu žilo.

Dostaveníčko si tam v místním kulturním domě dalo plno umělců, kteří podpořili dobrou věc na už 2. ročníku benefičního koncertu Srdce srdci.

Charitativní akci přijeli podpořit Ondřej Ruml, Zora Jandová, Kamelie, Martin Maxa, Martin France a další účinkující.

Svou účast na večeru bohužel musela odřeknout Martina Balogová.

"Martina zalehla s horečkami, a tak místo ní dorazil Zbyněk Drda," omlouval chybějící zpěvačku pořadatel koncertu Martin France. Ani neúčast oblíbené zpěvačky ale nezabránila tomu, aby se celý večer nenesl v příjemném a přátelském duchu.

Diváci i účinkující seděli skoro jako v kavárně, na stolech plápolaly svíčky a  na jevišti nechyběl barmanský pult s barovými židličkami.

Celou show uváděl dnes už bývalý manželský pár Slávek Boura a Markéta Mayerová.

Jako překvapení si diváci mohli užít vystoupení imitátora představujícího Halinu Pawlowskou, který v současné době bojuje v primácké soutěži Česko – Slovensko má talent.

Všichni diváci navíc dostali dárkové poukazy na jeden vstup grátis do Kryokomory (chlad mínus 120 stupňů) a soutěžili o tři vouchery na víkendové pobyty v Chřibské.

Po velmi zdařilém večeru následovala i povedená party v hotelu Morris, kam se přesunula většina účinkujících, kteří jako dárek dostali deset vstupů do už zmíněné Kryokomory.

Na party se konala stepařská show trojnásobného mistra Evropy ve stepu Dominika Budlovského a kadeřnická show, na níž se nechal ukecat i Ondřej Ruml se Zbyňkem Drdou, kteří byli před zraky ostatních ostříháni.

Dlouhý večer poté pokračoval nefalšovanou pařbou, kterou si už dlouho slibovali zejména Martin Maxa a Martin France.

Zdatně jim přitom sekundovali i nestárnoucí Kamelie nebo Markéta Mayerová, jež se vydržela bavit s ostatními až do brzkých ranních hodin.

Drda s Rumlem se nenechali zahanbit a vzali útokem českolipské diskotéky. Na hotel se proto vrátili až ráno na snídani.

Všechny účinkující mohl u srdce hrát dobrý pocit –  výtěžek z celé akce přispěje na mateřské centrum Pumpkin.

Témata: