Rytmus má nový klip a vydává desku Najlepší spevák na svete

Hana-Slivova

Rapper a porotce v soutěži Česko Slovenská SuperStar II Rytmus pokřtí 6. května v pražském klubu SaSaZu novinku Najlepší spevák na svete. A zároveň si stanovil cíl - dobýt s tanečně laděnou deskou kluby.

Na česko-slovenské scéně v současné době zřejmě neexistuje postava, na kterou by se tak výrazně lišily názory. Řeč je o rapperovi Rytmusovi. Jedni ho chválí za sobě vlastní přístup k hudbě i byznysu, druzí mu naopak zazlívají, že od dob Kontrafaktu vyměnil hiphop za komerci.

poll

Rytmus, v současné době porotce soutěže Česko Slovenská SuperStar, chystá novou desku. Pojmenoval ji Najlepší spevák na svete a pokřtí ji 6. května 2011 v pražském klubu SaSaZu.

"Nechci nic přibližovat, lidé vůbec nevědí, co mají čekat. Chci dosáhnout momentu překvapení,” nechal se Rytmus před časem slyšet. "Rok 2011 chci znovu ovládnout, cítím se silný, zdravý, plný elánu a energie. Jdu si za svým a dělám, co mě baví. Vychutnávám si svobodně své emoce,” vzkazuje Rytmus.

Poslechněte si, komu všemu podle Rytmuse jebe

Podle tiskové zprávy k desce se fanoušci mohou těšit na Rytmuse jako "zpěváka, autora řízných ironických textů, talentovanéhop beatboxera i breakdancera."

Zatím poslední studivou desku – Kral – vydal Rytmus v roce 2009. Loni mu vyšlo klipové DVD.

Podívejte se na video Pravda o Rytmusovi

http://www.youtube.com/watch?v=R2A7h8Z-oDI