Rytmus odkládá křest desky. A pojmenuje ji Fenomén

Hana-Slivova

Rapper a porotce Česko Slovenské SuperStar Rytmus potřebuje víc času na novou desku. Křest proto posouvá z 6. května na 23. června. Zároveň si rozmyslel její název. Nepojmenuje ji Nejlepší spevák na svete, ale Fenomén.

Máte-li lístky na anoncovaný křest nové desky Rytmuse, který měl proběhnout 6. května v pražském SaSaZu, můžete je na chvíli zase schovat do šuplíku.

Rytmus se totiž rozhodl, že na novince ještě trochu zapracuje. Křest proto posouvá na 23. června 2011. Měnit se bude ale i název desky. Titul Nejlepší spevák na svete Rytmus nahradí Fenomén.

"Jedno se ovšem nemění. Plán nejvýraznějšího česko-slovenského rappera dobýt s deskou taneční parkety v klubech," píše se v tiskové zprávě.

Rytmusův nový videoklip k singlu Jebe viděly na YouTube přes 2 miliony lidí.

Rytmus – Jebe

Vstupenky na květnový křest platí i na červnový termín, případně je můžete vrátit v místě nákupu. Kdo si lístky pořídil on-line, musí kontaktovat centrálu předprodejce vstupenky poslat doporučeným dopisem zpět. Peníze pak dostane na účet či poštovní poukázkou. Vrácení vstupenek je možné do 13. května 2011.  

Témata:,