Sabina Křováková je na festivalovou sezónu připravená. Čím nadchne své fanoušky?

Redakce

Sabina Křováková, která na konci loňského roku vydala svou první autorskou desku Sirkama, je na festivalovou sezónu připravená lépe než kdy předtím. Jelikož se nejvíc obává pohledu na zklamané fanoušky, se svou kapelou pilně trénuje.

„S kapelou hodně moc zkoušíme a dřeme ve zkušebně. Deska ,,Sirkama“ byla kladně přijata a my chceme, abychom hráli písničky přesně jako na nahrávkách. Kolikrát se stane, že se vám kapela líbí, pak ji slyšíte naživo a jste zklamaní. Chceme být jedno těleso a vydávat ze sebe co možná největší energii,“ svěřila se Sabina, která má na létě nejraději právě atmosféru festivalů.

„Kapely, sluníčko a pravá festivalová atmosféra. Těším se nejen na to, že si zahrajeme, ale i na ostatní kapely, které v létě potkáme a uvidíme jejich koncert,“ prozradila Křováková.

Ta se po půlroce od vydání svého debutového alba rozpovídala i o svých pocitech. Udělala by něco jinak, kdyby měla možnost? 

„S deskou jsem spokojená. Samozřejmě vždycky to může být lepší a člověk si zpětně říká, co mohl udělat jinak a lépe. S kapelou jsme ze sebe dostali, co nejvíce to šlo, a doufám, že to z ní jde cítit. Na točení další desky budeme, doufám, zase chytřejší,“ říká sebekriticky zpěvačka.

Jedním dechem ale dodává, že ji potěšily kritiky, které hodnotily její prvotinu velmi pozitivně. „Deska je autorská a musím přiznat, že jsem se bála recenzí a reakcí lidí. Že budou tak kladné, jsem nečekala. Mám z toho opravdu radost, ale snažím se koukat dopředu, takže už tvoříme materiál na novou desku,“ ukončila Sabina, kterou můžete letos potkat na ústeckém Majáles, Votvíraku, festivalu Okoř se šťávou, v Přeštěnicích, na Benátské noci, Jatka festu nebo Pragua Harleys days.

Gunčíková Eurovizi nevyhrála, ale vy se podívejte aspoň na její sexy fotky

Prague Fringe Festival uvede přes padesát produkcí