Sandra Pogodová: Kochám se pohledem na sličné kanoisty

Redakce

Prázdniny se pomalu chýlí ke svému konci, české celebrity si však nenechávají ujít poslední příležitost k letnímu dobrodružství. Poslední srpnovou středu strávily známé tváře na vodě. Perlila hlavně Sandra Pogodová.

Nenechaly si totiž ujít zajímavý výlet po znovuobjevené trase na Karlštějn. Unikátní jízda po Berounce začala v přístavu Mokropsy. Samotné plavbě předcházel slavnostní křest lodi jménem Kazi.

Toho se ujala divadelní Kazi – herečka Sandra Pogodová. Na nezapomenutelný výlet se pak vydala i Monika Marešová se synem Jakubem, Linda Finková s dětmi a zpěvák Vlasta Horváth s celou rodinou.

„Výletní plavba byla skvělým zakončením našeho prázdninového programu,“ nechala se slyšet Monika Marešová a pokračovala: „Jakub si čtyřicetiminutový výlet nádherným údolím Berounky opravdu užíval. Líbil se mu i poučný, ale zábavný komentář kapitána, který popisoval místa, jimiž jsme projížděli.“

Cestující pobavilo vyprávění o bývalých černošických říčních lázních. Při popisu legendami opředeného sídla Krokovy dcery Kazi se až tajil dech. Velmi symbolická pak byla účast Sandry Pogodové, která ztvárnila roli Kazi v divadelní hře Dívčí válka. „Křest lodi jménem Kazi byl pro mě velkou premiérou. Měla jsem trochu trému, ale nakonec vše dobře dopadlo. Velmi mne potěšilo, že jsem se její kmotrou mohla stát právě já. Přívozy moc podporuji, nejčastěji mne najdete v Troji, kde se spolu s přírodou kochám pohledem na sličné kanoisty,“ prohlásila Pogodová.