Sem jeďte: 5 top zábavních parků

Redakce

Léto je za dveřmi a to znamená, že budeme trávit více času venku. Proč si to tedy co nejvíc neužít? My jsme pro vás vybrali skvělé zábavní parky, které prostě musíte navštívit.

  • Cedar Point – Tento zábavní park, který se nachází v Sandusky v Ohiu, je rájem pro adrenalinové závisláky. Najdete zde šedesát devět atrakcí a jde o nejrozsáhlejší zábavní park na světě. Drží také rekord coby park s největším počtem horských drah, kterých má sedmnáct. Dokonce jsou čtyři z nich vyšší něž padesát metrů!
  • Knoebels – Tento zábavní park se nachází v Elysburgu v Pennsylvanii a je tak trochu staromódní. Vstup a parkování jsou zdarma, což je super, ne?
  • Walt Disney World Magic Kingdom – Nachází se v Americe blízko Orlanda a víte, že je to prý nejšťastnější místo na zemi? Vrátíte se zde zpátky do dětství, uděláte si výlet do vesmíru nebo pozdravíte nějakou oblíbenou postavu Disneyho.
  • Schlitterbahn Waterpark – Tento vodní park se nachází v Texasu a je otevřen od roku 1979. Je v provozu od konce dubna do poloviny září, kdy je krásné počasí. Schlitterbahn je momentálně nejlepším vodním parkem za posledních třináct let.
  • Universal Islands of Adventure – Většina lidí spojuje tento park, který se nachází v Orlandu, s kouzelným světem Harryho Pottera, ale najdete zde i mnoho horských drah, okolní restaurace a noční podniky. Nezapomeňte vyzkoušet kouzelný nealkoholický nápoj.

Kam vyrazit na prodloužený víkend? My vám poradíme!

6 pohádkových destinací, které jsou snové, ale reálné. Kde najdete most, po němž jezdil vlak do Bradavic?