Seriál Koule.cz Extrémní modifikace: Jaká je situace v ČR?

Redakce

V našem seriálu jsme mluvili o nejrůznějších lidech ze všech koutů světa, teď ovšem přišel čas podívat se, jaká je situace u nás. Jsou Češi skutečně tak konzervativní? Nebo máme i my svého Ďábla z Kolumbie? Jasně, pořád si tady spousta lidí myslí, že tetování je dobré leda tak pro kriminálníky a námořníky, zároveň na ulici člověk potká plno lidí s piercingem nebo tetováním. Jak je to ale s extrémnějšími modifikacemi? Kdo se s nimi v naší malé zemi nebojí veřejně pochlubit?

Vladimír Franz. Tohoto pána asi není třeba příliš představovat, díky jeho prezidentské kandidatuře před čtyřmi lety jej znají snad už všichni. Aspoň podle obličeje určitě. Vladimír Franz je skladatel, malíř, pedagog a patrně nejznámější modifikovaný Čech, alespoň co se ponětí v zahraničí týče. Má potetovanou víc jak polovinu těla, včetně ušních boltců, očních víček a rtů. A občas k tomu přidá také nějaké ty piercingy.

Boris Rudý. Boris Rudý se asi nejvíce mediálně proslavil krátkou účastí v reality show Vyvolení. Na první pohled vypadá sice dost děsivě, žádný ukrutník to ovšem asi nebude. Boris totiž kupuje polorozpadlé domy v Ústí, které vlastními silami opravuje a dává tak možnost slušného bydlení lidem, kteří by si jej jinak mohli těžko dovolit. Boris má tetování na velké části těla včetně obličeje a dlaních a implantáty na čele. 

Pavel J. Hejátko. Tento český básník, novinář a spisovatel s vám určitě vryje do paměti, pokud jej potkáte. S tetováním začal před šestnácti lety a kromě něj někdy nosí také dost výrazné piercingy. 

Seriál Koule.cz Extrémní modifikace: Lidský ptakopysk? Zní to podivně? A co teprve jak to vypadá…

Seriál Koule.cz Extrémní modifikace: Modifikacemi proti stárnutí. Šli byste do toho?