Seriál Koule.cz Extrémní modifikace: Lidský ptakopysk? Zní to podivně? A co teprve jak to vypadá…

Redakce

Už jsme vám ukázali spoustu extrémních modifikací, z nichž některé souvisely se zvířaty. Muž, který chtěl vypadat jako kočka, Papouščí muž.... Vůbec nejpodivnější na pohled je ovšem Jenya Bolotov alias Lidský ptakopysk.

Jenya pochází z Ruska, konkrétně z města Perm, a živí se jako designer. Je mu 26 let, což jej činí jedním z nejmladších lidí, o kterých jsme zatím v našem seriálu mluvili. Bodymodifikacím se věnuje už sedm let a když se člověk podívá na jeho fotku, je mu jasné, proč se mu říká právě Lidský ptakopysk. 

A jak to celé vzniklo? O tělesných modifikacích se dle vlastních slov poprvé dozvěděl, když mu bylo deset let a našel jejich obrázky na internetu.

Už tenkrát ho velmi fascinovaly. Byl prý velmi tiché dítě a už tenkrát věděl, že bude muset ve svém životě změnit hodně věcí, aby byl šťastný.

Když dosáhl plnoletosti, nechal si roztáhnout uši a píchnout piercing do rtů. Přišlo mu ale, že jeho rty stále nevypadají tak, jak by chtěl.

Proto když se dozvěděl, že lze roztáhnout téměř jakýkoliv piercing, neváhal a začal postupně své rty upravovat. V současnosti má ve spodním rtu šperk o průměru 58 mm a v horním 33 mm a říká, že to určitě není konečné číslo, protože v roztahování svých rtů hodlá pokračovat celý život. 

Jenya je zároveň jeden z mála lidí, kteří si nechali roztáhnout nasallang (piercing vedoucí skrz celý nos). A proč zrovna ptakopysk?

Když začal s roztahováním rtů, jeden přítel mu řekl, že takhle bude brzy vypadat jako ptakopysk, což je shodou okolností jedno z Jenyových nejoblíbenějších zvířat. Možná vás napadlo, že takhle velké rty mu znemožňují normální život, ovšem on sám říká, že to tak vůbec není a může jíst, pít i mluvit úplně normálně.

Jedinou nevýhodou tak zůstávají negativní reakce okolí. Na druhou stranu má Jenya velkou spoustu fanoušků, z nichž mnohým pomohl najít odvahu a začít s proměnou svého těla. Jak Lidský ptakopysk vypadá, se podívejte v naší galerii.

Seriál Koule.cz Extrémní modifikace: Pokračujeme s Velkým Omim

Seriál Koule.cz Extrémní modifikace: Pokračujeme s Papouščím mužem