Seriál Koule.cz Extrémní modifikace: Pokračujeme s Redem Skullem

Redakce

Každý z nás má nějaké oblíbené hrdiny, ať už z filmu, nebo z knih. Ovšem ne každý pdřídí svůj život tomu, aby vypadal jako oblíbený komiksový superpadouch.

Henrymu Damonovi je 37 let, je ženatý, vychovává děti a žije ve Venezuele. A taky je chodící obdobou Red Skulla, marvelovského padoucha a největšího nepřítele Kapitána Ameriky.  

Prý už jako malý miloval komiksy a zvláště pak Red Skulla, ale dlouho ho ani ve snu nenapadlo, že by tak mohl skutečně vypadat. Naštěstí (?) jednoho dne potkal někoho, kdo mu konečně mohl pomoci uskutečnit tento podivný sen.

Nebyl to nikdo jiný než Emilio Gonzalez, který se po vyhazovu ze školy rozhodl, že tedy nebude lékařem, ale extrémním tělesným modifikátorem. Tak tedy započala Henryho proměna v Red Skulla.

Nějakou dobu musel počkat, pak projít několika testy, včetně těch psychologických, aby bylo jisté, že za pár měsíců nezmění názor a někoho nezažaluje za ublížení na zdraví. V současnosti má za sebou několik velmi náročných zásahů do obličeje, například mu byl do čela několikrát vimplantován silikon, má potetované oční bulvy i obličej a co je asi nejděsivější, nechal si odstranit velkou část nosu včetně chrupavky.

Naprosto tedy chápeme, že si za modifikátora zvolil někoho, kdo alespoň prošel medicínou, takže je u něj velká šance, že ví, co dělá. Pokud si ale myslíte, že je jeho proměna u konce, pak se velmi pletete.

Henry chce ještě několik implantátů do čela a brady, aby byl opravdu věrnou kopii svého oblíbeného padoucha. Jak taková proměna z člověka v Red Skulla probíhá, se můžete podívat v následujícím videu.

Seriál Koule.cz Extrémní modifikace: Začínáme Ďáblem z Kolumbie

Co tatéři už FAKT tetovat NECHTĚJÍ: Řitní otvory (se nedivíme), tribaly nebo obličeje