Seriál Koule.cz Extrémní modifikace: Pokračujeme s Upíří ženou

Redakce

V dnešním článku se podíváme na nejznámější a nejvíce modifikovanou příslušnici něžného pohlaví, Marii Jose Cristerne. Nechává si říkat Upíří žena. Pro zvolenou přezdívku má své důvody, které se dozvíte v článku. Pojďme si přečíst na její příběh.

Maria se narodila v Mexiku do silně nábožensky založené rodiny. Už ve čtrnácti letech začala s prvními úpravami svého vzhledu. Když se v sedmnácti vdávala, byla bláznivě zamilovaná. Vůbec ji nenapadlo, že tahle pohádka nebude mít dobrý konec. Bohužel se po nějaké době ukázalo, že její manžel je násilník. Byla to právě Maria, na koho své útoky cílil. 

Maria má již od dětství ráda upíry. Symbolizují pro ni sílu a odolnost. Není se čemu divit, že po prožitých traumatech zvolila právě upíra jako svou výslednou podobu. Během útoků svého manžela si připadala slabá a bezbranná. Bodymodifikace se staly způsobem, jak tohle vnímání změnit. 

Maria má tetování na 96 procentech těla. Split (rozdvojení) jazyka, tetování očních bulev, implantáty ve tvaru rohů na čele, změněnou barvu duhovky, tunely v uších, umělé špičáky a skarifikace. Podle jejích slov extrémní vzhled nic nemění na osobnosti. Vnímá se jako podnikatelka a dobrá máma čtyř dětí.

Maria má tetovací salon a butik, kde prodává oblečení pod značkou Wampire Woman. Medializací vlastní osoby se snaží pomoci ženám, které prošly stejným peklem jako ona. Chce, aby se dokázaly svým tyranům postavit a vyrovnat se s tím, co se jim stalo. Její voskovou dvojnici najdeme v Ripleyho muzeu kuriozit. 

Seriál Koule.cz Extrémní modifikace: Pokračujeme s Ještěřím mužem

Seriál Koule.cz Extrémní modifikace: Pokračujeme se Stalking Cat