Seriál Koule.cz Extrémní modifikace: Pokračujeme se Stalking Cat

Redakce

Dneska si budeme povídat o pejskovi a kočičce. Bez pejska: A vlastně to není tak úplně kočička. Je to Stalking Cat.

Denis Avnner se narodil v Michiganu. Když mu bylo deset let, dostal od indiánského šamana totem v podobě tygra a jméno Stalking Cat Grey Cloud. Později přiznal, že už tenkrát se cítil se svým totemem propojen a jedna z jeho prvních vzpomínek je, že přemýšlel, kde má sakra ocas.

Denis se přidal k námořnictvu, odkud pak odešel a stal se, někdy kolem roku 80, programátorem a technikem. Zhruba ve stejné době se rozhodl, že změní svou image v souladu se starou tradicí kmene Wyandot spočívající v úpravě těla tak, aby se dotyčný co nejvíce podobal svému totemu.

Denis tvrdil, že jeho totem tygra je vlastně ženský a že tím se pro něj stírá hranice mezi muži a ženami. Proto nejspíš máte problém na fotkách na první pohled poznat, jestli před sebou máte kočičího muže, nebo ženu.

Byl také aktivním členem furry komunity (= zvířecí vzhled, lidské chování, tito lidé se často převlékají za zvířátka – pozn. red.). Bohužel jeho bodymody sen měl i stinnou stránku, a tou byla značná finanční náročnost plastických operací.

Denis se dostal do dluhů a když byl v roce 2012 nalezen ve své garáži bez známek života, celkem brzy se začalo mluvit o sebevraždě. Denis je držitelem rekordu jako „nejvíc modifikovaná osoba snažící se vypadat jako zvíře“. Podstoupil celkem 14 plastických operací a rozsáhlé modifikace: tetování po celém těle, podkožní implantáty v obličeji (který tak ztratil lidské rysy a vypadal víc jako kočičí), zploštění nosu díky přesunutí přepážky, silikonové injekce, rozštěpení horního rtu (ano, opravdu to někdo dělá dobrovolně), zbroušení zubů do špiček a umělé tesáky, chirurgická úprava uší (takže byly špičaté a protáhlejší), piercing horního rtu a implantáty v čele (takže mohl nosit kočičí vousy).

Mimoto ještě neustále nosil zelené kontaktní čočky a robotický ocas, aby byla jeho kočičí image dokonalá. Denis se svou vizáží sklidil v mediálním světě celkem úspěch, často byl v televizi a patří k těm nejslavnějším lidem s extrémní modifikací.

Seriál Koule.cz Extrémní modifikace: Začínáme Ďáblem z Kolumbie

Seriál Koule.cz Extrémní modifikace: Pokračujeme s Redem Skullem