Seznamte se: Nejvíce sexy kuchař světa

Redakce

Toužíte po výborném jídle od sexy chlapa? Seznamte se s Francem Noriegou, který vaří polonahý a opravdu se mu daří.

Franco patří mezi ambiciózní chlapíky, kteří si jdou za svým snem. On sám se za ním vydal do New Yorku, kde se chtěl stát hercem.

To se mu však moc nedařilo, ale všiml si ho známý fotograf Mario Testino, kterého Franco zaujal a nabídl mu práci modela.  Tenhle sexy chlapík je však dobrý ještě v něčem jiném, a to ve vaření, a proto přišel s nápadem, jak využít své krásné tělo během něj.

Profily na sociálních sítích se začaly plnit fotografiemi a tutorialy, kde učil lidi vařit. Není to sice žádný mistr, ale jeho styl, nahé tělo a rozkošný pohled si získaly pozornost mnoha žen.  

Dostal se již tak daleko, že si v New Yorku otevřel svou vlastní restauraci, která je zaměřena na zdravou stravu. Kromě vaření a modelingu se také věnuje fitness, o čemž svědčí jeho ukázkově vypracované tělo, které mu může závidět kdejaký chlap.

Pokud hledáte inspiraci na zdravé vaření a u toho se chcete pokochat pohledem na krásného a svalnatého chlapa, tak na sociálních sítích Franca naleznete spoustu receptů a sexy fotografií. Není se čemu divit, že mu každý den rapidně roste počet sledujících.

Na Youtube ho naleznete pod jménem Franco Cooks. Některé fotografie si můžete prohlédnout již tady u nás.

Unikátní perníčkový dům: Vypadá jako z filmů od Tima Burtona

Galerie: Když psi chytají pamlsky