Sheldon, jak jste ho ještě neviděli: Trhlý vědátor bude mít vlastní nový seriál

Redakce

Tohle rozhodně není bazinga! Televize CBS natočila spin-offový seriál věnovaný jen a pouze Sheldonu Cooperovi z Teorie velkého třesku.

Asi se shodneme, že popularita Teorie velkého třesku z velké části stojí na postavě hodně speciálního vědeckého génia Sheldona Coopera (a hereckém výkonu jeho představitele Jima Parsonse). Není tedy divu, že jak se seriál pomalu chýlí ke svému konci, vymýšlí jeho tvůrci, jak oblíbenou osobnost udržet na televizní obrazovce.

A proto se chystá úplně nový seriál, který bude celý patřit jen Sheldonovi. O čem spin-off s výstižným názvem „Mladý Sheldon“ bude? Vrátíme se do 80. let, kdy byl fyzik ještě malým chlapcem, díky své brilantní mysli ale přeskočil několik tříd a nastoupil na střední školu, i když ještě ani nepřišel do puberty.

Devítiletého Sheldona, který se snaží vypořádat se životem v zapadlém texaském městečku a s nábožensky založenou, fotbal milující rodinou hraje Iain Armitage, kterého znáte, pokud jste sledovali seriál Sedmilhářky – ztvárnil tam malého Ziggyho.

Seriál bude mít premiéru už na podzim letošního roku. Těšíte se? Zatím se můžete podívat na první fotografie do naší galerie, anebo si pusťte trailer tady:

Sheldon z Teorie Velkého třesku se oženil

Nejlepší seriálové partičky: Znáte je všechny?