Skvělý klip od She & Him: Návrat do budoucnosti

Hana-Slivova

Jestli jste o americké indie folkové kapele She & Him modelky a herečky Zooey Deschanel ještě neslyšeli, pak nastražte uši a nasaďte brýle. She & Him maji sice zatím jen dvě desky (aktuální Volume Two vyšla loni v květnu), zato ale točí skvělé klipy. Nejnověji k písničce Don´t Look Back, ve které zábavně kombinují retro a futuristické vize.

Bačkůrky jako dva mopy. Robotické piáno. Zahradní grilování, na které přiletíte, protože doma k tomu máte speciální motorek.
Herečka a modelka Zooey Deschanel se svým parťákem Matthewem Wardem aka She & Him natočili klip, v němž si pohrávají s budoucností ve prospěch minulosti.

http://www.youtube.com/watch?v=eKYF962P-KI&feature=player_embedded

"Přinášíme vám pohled na zítřek. Stylisti a designéři to ocení," říká hlas ze začátku 20. století v klipu Don´t Look Back. "Všechny hrozně moc zajímají novinky a pokrok," pokračuje, zatímco Zooey se koketně povaluje na zemi ve modrých retro šatech a hovoří do telefonu, který by se vyjímal na některé z výstav Expo. "Předměty denní potřeby dostávají neustále nový tvar a vzhled. Ale co zvuk budoucnosti?"

Následuje samotná skladba Don´t Look Back, sympatický indie folkpop s hudebními odkazy na kapely typu Beach Boys.
A o čem že Zooey Deschanel zpívá? Neohlížej se, protože všechno, co z toho budeš mít, je prach minulosti.  

Další She & Him – In the Sun

She & Him  – Thieves

Témata:, ,