Slintám, vřískám, třesu se. Miluji totiž Justina Biebera

Hana-Slivova

V Kanadě a v části Evropy vyvolal takové šílenství, jaké patřilo snad jenom The Beatles v dobách největší slávy. Šestnáctiletý zpěvák Justin Bieber prorazil se skladbou Baby, teď se mu ale jeho úspěch díky "vtipálkům" vrací. Po internetu koluje na hitovku parodie, ve které se slintá, protestuje a také tak trochu uráží samotný Justin.

pollPřihlouple vypadající chlapec s rovnátky, který zpívá, že je stvořen ze zmrzliny a narazíte na něj opravdu všude – v televizi, v rádiu i v telefonech. Země se totiž jmenuje Bieber zóna.
Nechutně slintající fanynky.
Profesor, který pomocí ukazovátka na poblázněné tweetující holčičce popisuje, jak vypadá akutní Bieber chřipka (horečka se anglicky řekne fever).
Dospělá žena, která se ptá lékaře, jestli "tu" chřipku může také chytnout.

Tak vypadá parodie na největší teenage hit posledních měsíců, hitovku Baby od mladičkého Justina Biebera, jehož v každém městě doprovází davy ječících fanynek.
Bieber pochází z velmi skromných poměrů a do povědomí se dostal díky internetu, jeho matka totiž před několika lety zavěsila na YouTube písničky, se kterými se malý Justin zúčastnil pěvecké soutěže. Na písničky včetně zrnité domácí nahrávky Respect od Arethy Franklin v roce 2007 narazil atlantský promotér a hudební manažer Scooter Braun. "By to tak surový talent, že se mi jednoduše sevřelo hrdlo," říká Braun. O dva týdny později vzal Biebera a jeho matku letadlem do Atlanty a stal se Justinovým manažerem.
O Bieberovu muziku se začal zajímat i Justin Timberlake nebo Usher a jeho desky My World 2.0 (recenze na Kouli: Čokoládový zajíce je tady…), která vyšla letos, se za prvních pět týdnů prodalo skoro 850 tisíc kusů.

Podívejte se na parodii písničky Baby…

…a na originál. Vidělo ho už více než 130 milionů lidí

Témata: