Společné turné Jany Kirschner a Tomáše Kluse startuje

Hana-Slivova

Ona na koncertní šňůru vyráží po osmi letech, on je na turné po Čechách zvyklý a užívá si plných sálů. Řeč je o netradiční dvojici Jana Kirschner-Tomáš Klus, která 23. listopadu začíná v Plzni společné předvánoční turné.

První koncert společného turné Jany Kirschner a Tomáše Kluse uvidí vyprodaná Šeříkovka v Plzni 23. listopadu 2010. Každý interpret zahraje svůj hodinový set, společně pak dají písničku Jany Kirschner Miluješ Nemiluješ. S touto skladbou vystoupí dvojice i 27. listopadu na slavnostním večeru vyhlášení cen Český slavík Mattoni 2010. Společné hraní si dvojice vyzkoušela už loni na podzim v pražském Lucerna Music Baru. "Tehdy Tomáš Janě předskakoval. Bylo to hezké, a tak si spolu domluvili turné," vysvětluje Zdenka Selingerová z vydavatelství Sony Music, u kterého Klus vydává desky.

Na Kouli: Anglii Jana Kirschner ještě nedobyla, pražský Lucerna Music Bar ale ano

Jana Kirschner vyjíždí na turné po sedmi letech a českému publiku se svou kapelou zahraje a zazpívá jak známé skladby, tak písničky z nové desky Krajina rovina. Zpěvák a herec Tomáš Klus zahraje klasický set s kytaristou Jiřím Kučerovským, čekat tak můžeme řadu slovních hříček, improvizací a změn v textech.

Tour 2010 Jana Kirschner a Tomáš Klus:
23. 11. Plzeň – Šeříkovka, 24. 11. České Budějovice – DK Metropol, 25. 11. Liberec – Lidové sady, 26. 11. Brno – Semilasso, 29. 11. Zlín – Velké kino, 2. 12. Ostrava – Akord, 4. 12. Praha – Velký sál Lucerny, 6. 12. Olomouc – Sidia, 7. 12. Bratislava  – Klub Hlava 22

Jana Kirschner a Miluješ nemiluješ

http://www.youtube.com/watch?v=byEGAECS9Uo

Tomáš Klus a Přičichnutí alergikovo

http://www.youtube.com/watch?v=1A4VQytn2Mo