Srdcervoucí video devatenáctileté dívky: Hned poté zemřela…

Redakce

Mladé Charlotte Eades byla diagnostikována rakovina. Když to zjistila, začala natáčet videoblog, který měl inspirovat ostatní, kteří měli také rakovinu.

Charlotte měla vzácnou rakovinu mozku, se kterou se snažila bojovat. Nedávno bylo na internetu zveřejněno poslední video s názvem „Děkuji vám všem – 1997-2016“, které zveřejnila její matka s oznámením, že Charlotte zemřela a tohle je její poslední video.

Devatenáctiletá Charlotte začala s vloggingem krátce poté, co zjistila, že má rakovinu. Během léčby sdílela na internetu videa, kde mluvila o bolestivých operacích, chemoterapii a radioterapii, kvůli které částečně oslepla a ohluchla.

V posledních měsících svého života nebyla schopna mluvit, chodit, koupat se ani jít na toaletu bez pomoci někoho dalšího. Videa, která natáčela na svůj video blog na Youtube, se stala inspirací pro ostatní nemocné rakovinou.

V jednom emotivním videu dokonce vysvětluje to, že jí nádor vyrostl z tří milimetrů na tři centimetry. „Jsem velmi vyděšená a nevím, co mám dělat,“ dodala. V minulém roce se stala tváří v kampani proti rakovině a byla překvapena, když ji doma navštívil slavný vlogger Marcus Butler, který o Charlotte řekl, že je velmi „odvážná a inspirativní“.

Dojemné: Máma dělá princeznovské Disney paruky pro děti s rakovinou

Poslední fotky Davida Bowieho před smrtí: Byla to veselá kopa