Stačilo málo a Leoš Mareš si pustil do kalhot! Víme proč

Redakce

Známý moderátor Evropy 2 Leoš Mareš si málem pustil do kalhot, když dorazil ráno do práce. Kdo se bojí, nesmí do lesa. V tomto případě však platí: kdo se bojí, nesmí do rádia. Cákající krev ze stěn a povalující se zakrvácené cáry oblečení na podlaze přivítaly Mareše v sídle Evropy 2 ve Wenzigově ulici, které se proměnilo v dům hrůzy.

Z vtipkujícího Leoše se rázem stal vystrašený malý kluk a krve by se v něm nedořezal. S vyděšeným výrazem vyběhl schodiště, prošel hrůzostrašnými chodbami a ve studiu narazil na kolegu Patrika Hezuckého. Ten měl nechutně znetvořenou půlku tváře a připomínal spíše chodící zombie než rádiového parťáka. To Mareše dodělalo tak, že spadl na zem jako hruška.

Podívejte se na smrt v očích Leoše Mareše v přímém přenosu zde:

Celá akce byla vedena pod taktovkou zvrhlého kolegy Patrika Hezuckého ve spolupráci s Evropou 2 ke startu osmnácté sezóny Ranní show s Leošem a Patrikem. S nápadem na potrhlý žertík přišel Patrik coby milovník seriálu Walking Dead právě v době premiéry preqelu k tomuto původnímu seriálu, který nese název Živí mrtví: Počátek konce (Fear The Walking Dead) a diváci se ho dočkají dnes ve 3:00 a 22:00 na stanici AMC.

„V první chvíli jsem byl úplně mimo, nechápal jsem, co se to kolem mě děje. Když jsem narazil na Patrika, myslel jsem, že je noční můra za mnou, ale ono prdlajs. Ten blbec mě vyděsil tak, že jsem se málem strachy počůral!“ okomentoval strašidelné dění Leoš Mareš.

Zatímco byl Mareš vyděšen k smrti, Patrik Hezucký se opravdu bavil: „Hrozně jsem se těšil, jak Leoš zareaguje, až na něj bafnu. Nalíčili mě fakt skvěle, když jsem se podíval do zrcadla, bál jsem se sám sebe. A jeho reakce byla vážně funny, nikdy jsem Leoše neviděl tak vystrašeného. Na jeho výraz do konce života nezapomenu!“