Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi. Mrkni se na první oficiální TRAILER!

Redakce

A je to tady! V rámci oslavy 40. výročí od premiéry prvního filmu série Star Wars tvůrci zveřejnili první upoutávku k již osmé epizodě, která půjde do kin na konci letošního roku.

Spolu s pěkně hutným trailerem tvůrci vypustili i první plakát, ze kterého je jasné, že půjde, jako vždy, o vyvážení světlé a temné strany síly. Zároveň poster i samotná upoutávka napovídají, že se dozvíme, jaký je příběh Kylo Rena (Adam Driver) a především, jak souvisí s odchodem Luka Skywalkera (Mark Hamill) do vyhnanství. Zároveň budeme sledovat výcvik a další osudy hlavní hrdinky Rey (Daisy Ridley).

Opět se můžeme těšit na epické vesmírné bitvy, na roztomilého robota BB-8, pilota Poea (Oscar Isaac) i na stranu klaďasů obráceného Finna (John Boyega), se kterým jsem se loučili, když byl zraněný a v kómatu. No a také, jak tvůrci potvrdili už dříve, i scény, které Carrie Fisher aka generálka Leia stihla natočit před svou smrtí.

Prostě ty stejné triky jako vždycky – ty, které tolik milujeme! Premiéra filmu je naplánovaná na 15. prosince 2017. Trailer tady:

No to je doják: Otec a syn Skywalkerovi poprvé na společné fotce!

Před 40 lety, v předaleké galaxii… Hvězdné války slaví výročí! Tady je 25 málo známých fotek z natáčení

Témata: