Stmívání Robert pattitson:nepochopíte co je mezi mnou a Kristen !!


3. července 2010   Britský herec Robert Pattinson nedávno řekl, že nikdo nemůže pochopit, co je mezi ním a Kristen Stewartovou, jeho hereckou partnerkou v romantické filmové sérii Twilight. ...

3. července 2010

 

Britský herec Robert Pattinson nedávno řekl, že nikdo nemůže pochopit, co je mezi ním a Kristen Stewartovou, jeho hereckou partnerkou v romantické filmové sérii Twilight.

Čtyřiadvacetiletý herec, o kterém už novináři dlouho tvrdí, že s Kristen má milostný poměr, drobnou tmavovlásku obdivuje. Říká, že je skvělá, a rád s ní prožívá toto "magické dobrodružství".

Ona je úžasná
"Kristen a já spolu při natáčení Twilight prožíváme velké dobrodružství. Jsme si velmi blízko a nikdo nemůže pochopit, čím jsme společně za těch pár let prošli. Když jsme spolu, rozumíme jeden druhému natolik, že ani nemusíme nic moc říkat, abychom vyjádřili, co máme na mysli. Kristen je skvělá holka," říká Pattinson.

Nicméně mladík, který se do dívčích srdcí vepsal jako sličný upír Edward Cullen, přiznává, že má něco společného se svým filmovým alter egem, pokud jde o jeho přístup k opačnému pohlaví.

Panic je nanic
"Máme něco společného," vysvětluje magazínu New!. "Nejsem zběhlý ve věcech kolem milostných vztahů. Také si myslím, že v základu postrádám jakousi obratnost, pokud jde o ženy. Vzdávám se příliš snadno, dokonce i když mě nějaká žena velmi přitahuje," dodává překvapivě Pattinson.

I přes to, že denně přichází do styku se zástupy svých obdivovatelek, je Robert stále velmi plachý, pokud jde o jeho fanynky. A tvrdí: "Nechci ty dívky, které si o mně myslí, že jsem frajer a jsem nad věcí, zklamat. Obávám se, že jsem jiný. Jsem stydlivý, což na druhou stranu ženy svým způsobem taky přitahuje."