Susan Boyle: Ve škole mě šikanovali

matoush

Je-li mezi hvězdami současné populární hudby někdo, kdo to měl v životě opravdu těžké, je to Susan Boyle. Nenadálou slávu ji přinesla talentová soutěž, po které se složila, a všichni se začali rýpat v jejím osobním životě. Tahle na první pohled bodrá Susan, jež pochází z katolické rodiny, ale trpěla od dětství. O svých vzpomínkách mluvila v legendární show Oprah Winfrey, což si náš Šrumec nemohl nechat ujít.

Skotská zpěvačka Susan Boyle zavítala do pořadu Oprah Winfrey, aby u ní představila svou knihu The Woman I Was Born To Be (Žena, jíž mám být). Zpěvačka, která se vloni stala největší hvězdou show Britain’s Got Talent, prozradila populární moderátorce, že jí v dětství šikanovali spolužáci. „Pálili mi oblečení cigaretou, mlátili mě do hlavy. Snad ještě bolestivější ale je, co to udělalo s mým myšlením. Tak často mě uráželi, až se mi zdálo, že mě celý svět nenávidí. Nezajímala jsem je, byla jsem pro ně jenom terč. Když jednou dovolíte, aby nad vámi někdo získal takovou moc, už nikdy se jí nevzdá.“ Susan Boyle letos vydává desku coververzí. My doufáme, že za ně ji nikdo urážet nebude.

Podívejte se na Susan Boyle

http://www.youtube.com/watch?v=e2slVbdNYBk&feature=player_embedded

Kanye West: zvažoval jsem sebevraždu
I takový namakanec jako je Kanye West mívá těžká období. Jak přiznal během premiéry svého filmu Runaway, někdy dokonce tak těžká, že přemýšlel i nad nejhorším. „V mém životě byly časy, kdy jsem vážně zvažoval, že si vezmu život,“ řekl. „Ale teď už vím, že život vzdát nemůžu. Jsou lidé, které nikdo neposlouchá – a pro ně jsem tady.“ Napadlo by vás, že je Kanye West tak uvědomělý? Nás nikdy!

Beyonce je těhotná. Tentokrát možná i opravdu  
Magazín US Weekly přinesl zprávu, že populární zpěvačka Beyoncé Knowles je těhotná. „Beyonce děti miluje, ale necítila se na děti připravená,“ prozrazuje zdroj blízký známé sexbombě. „Chtěla dokončit album a uspořádat další celosvětové turné.“ Máte strach, že zpěvačka půjde kvůli kariéře na potrat? Nemusíte. „Je to dar od Boha a Beyoncé je z něj nesmírně šťastná,“ píše US Weekly. Každopádně – není radno brát tyto zvěsti příliš vážně. Už v březnu se objevila velmi podobná zpráva, kterou pak museli dementovat všichni – od legendárního Rolling Stonu až po ty nejbulvárnější plátky. Pravdou ale je, že kdo si počká, ten se dočká, a nejpozději za devět měsíců budou všichni vědět víc…

Témata: