Susanne Sundfør láká na nové album klipem zahaleným mlhou


Stále populárnější norská zpěvačka Susanne Sundfør v těchto dnech představila nový videoklip k pilotnímu singlu "Fade Away" z nově připravovaného alba "Ten Love Songs".

Stále populárnější norská zpěvačka Susanne Sundfør  v těchto dnech představila nový videoklip k pilotnímu singlu „Fade Away“ z nově připravovaného alba „Ten Love Songs“.  Samotnou skladbu lze označit za další klenot ve zpěvaččině repertoáru, který si zamilujete na první poslech. Jednoduše řešeno se jedná o moderní synthpop s nezaměnitelným vokálem.

Tematicky song krouží kolem lásky, ve všech jejích podobách. „To je ten druh lásky, která nikdy nevyjde z módy“ zpívá Susanne za doprovodu syntetizéru.

Kolem lásky se bude točit i celé její album, o kterém interpretka prohlásila: „Když jsem poprvé začala pracovat na novém albu, chtěla jsem, aby album bylo o násilí, a pak, když jsem písničky psala, byly tam násilné aspekty, ale byly většinou o lásce a vztazích a jak se spojit s ostatními lidmi. A nakonec se ukázalo, že vzniklo 10 milostných písní.“

V podobném duchu byl natočen i jednoduchý videoklip, který se odehrává v mlhavé atmosféře plné chaosu, jimž zpěvačka s noblesou prochází. Žádný závratný vizuál však nečekejte.

Vydání následovníka poslední nahrávky „The Silicone Veil“ je naplánováno na 16.února příštího roku.

 

Celkové hodnocení – za klip 7/10, za song 9/10.