Suvereno uzavírá trilógii…


Nejen na Slovensku, ale také v České republice velice známý raper Suvereno, vydává již svou třetí sólovou desku s názvem „ALCHYMISTA“. Suvereno má za sebou stovky koncertů, několik turné a také videoklipy, které najdete kromě na serveru youtube.com, tak také jistě na česko-slovenských hudebních televizních kanálech.

 

Album Alchymista se vzhledem k tomu, že zastupuje vysoké zastoupení zpěvu, dá žánrově charakterizovat jako „popový hip hop“. Tématicky se zase řadí album do kategorie „conscious (uvědomělý) hip hop“, protože skladby obsahují hlubokomyslné texty a především, na hip hop nezvyklé texty bez vulgárních slov.

Jako hosté se na albu představili známá jména, jako například Daniel Nekonečný, Tomi Popovič, Majk Spirit, Dominika Mirgová, Mad Skill a další.

Album som rozdelil do troch casti. Prva cast (okrem 1.) su tvrdsie a motivacne skladby. Druha su funny veci a rychlejsie tracky a cast tretia su uvedomele a spiritualne skladby“, prozradil raper Suvereno. Vzkazuje však fanouškům, že se mohou také těšit na křest CD, na velké česko-slovenské turné ve spolupráci s agenturou NetwIN production a také na spoustu soutěží o již zmíněné nové CD Alchymista.

Suverenovi navíc vyšel 11. 11. 2012 nový videoklip s názvem Bláznovstvá, který již brzy můžete sledovat také na Vašem hudebním televizním kanálu:

Aktuální informace sledujte na www.suvereno.sk

Témata:, , ,