Svatební šaty od českých návrhářů? Žádná ostuda, ale originalita a kvalita!

Redakce

Chystáte svatbu, ale nevíte, jaké svatební šaty vybrat? Doporučujeme ty od českých návrhářů, protože nestojí desetitisíce a ještě k tomu skvěle vypadají. Můžete je dokonce použít i po svatbě, protože jsou univerzální.

  • Petitée – Značku Petitée šije návrhářka Petra Pitelková a jedná se o šaty, které jsou především na zakázku. Každý model je tedy velmi jedinečný a unikátní, a to od samotného návrhu, až po jeho dokončení.
  • Helena Mertlová – Jednou z nejlepších módních návrhářek je u nás jednoznačně Helena Mertlová, u které svatební šaty seženete okolo patnácti tisíc korun. Co jejím kouskům dominuje, je lehkost, kvalita a variabilita. Výhodou je také to, že si šaty můžete vybrat a případně nějak upravit v showroomu.
  • Zuzana Kubíčková – Pokud sháníte něco neotřelého, originálního a sexy, tak jste u Zuzany Kubíčkové na správném místě. Šaty jsou ženské a plné zajímavých výšivek či krajek. Vzhled si však většinou určuje sama nevěsta, protože se jedná o zakázkovou tvorbu.
  • Sandra Marková – Sandra Marková také patří mezi naše největší talenty. Její šaty jsou totiž opravdu kouzelné a dechberoucí. Vyberete si zde od princeznovských po vkusné až originální.
  • Tiqe by Petra Balvínová – Kolekce Petry Balvínové je lehká, upřímná a také smyslná. Materiál, který je na šaty využit, splývá s kůží a vy budete vypadat jako kouzelná víla. Modely jsou vyrobeny z hedvábí a krajek. Pokud tedy toužíte po něžném vzhledu, tak si rozhodně vyberete.

Nevěsta v černém? Tak to chce odvahu!

Fotky ze svatby ruských zbohatlíků: Tyto šaty stály milion korun