Tady nesexujte! Hrozí vám infekce

Redakce

Když se milujete někde na veřejném místě, tak vám hrozí nákaza nějakou zrádnou infekcí, která vás může pěkně potrápit. Kde se můžete během vášnivého sexu nakazit?

  1. Pláž – Každý by si řekl, že je to naprosto nádherné a romantické místo, kde se můžete oddávat sexuálním hrátkám. Zkusili jste to? Pokud ano, tak asi víte, že to není nic moc příjemného. A to nejen kvůli písku, který vás může pěkně a hlavně všude (!) poškrábat… Pláž je ale také velkým odpadištěm a ptáci ji znečisťují svým trusem atd… Můžete si tak přivolat nepříjemnou infekci.
  2. Záchod v letadle – Malé a stísněné prostory jsou ze všech nejhorší a to i zmíněná toaleta v letadle. Navíc si zde mnoho lidí neumyje ani ruce, takže není divu, že je místnost plná bakterií, které způsobují infekce.
  3. Parky a hřiště – Sníte o sexu v parku či na hřišti? Tak na to raději zapomeňte, protože je tu spoustu bakterií, odpadků, zvířecích výkalů a dalších nechutných věcí. Navíc zde tráví většinu času kromě dětí i bezdomovci či narkomani.
  4. Divadlo či kino – No, asi vás to již napadlo nebo jste to dokonce již vyzkoušeli, ale není to odporné, když si představíte tu všechnu špínu na koberci, sedadle a opěradle? Hrůůůza.
  5. Šatny ve fitku – Co vás čeká v posilovně? Stafylokok, pásový opar, strepkok a další nepříjemné a nechutné infekce. V tomto prostředí se jim jednoduše nadmíru daří, je zde totiž vlhko a teplo.

6 důvodů, proč mít sex hned na prvním rande. Není na co čekat!

6 tipů, jak docílit toho, aby vám chlap neustále ležel u nohou