Tady se někdo zbláznil! Víme, kdo už oslavil Silvestra!


Už se to začíná stávat pomalu tradicí, že Martin France s jeho agenturou zvou koncem září interprety, sponzory a spřízněné duše, které s nimi spolupracují na jejich benefičních koncertech na horskou chalupu Cihlářka do Krkonoš, jako poděkování.

A stalo se tak i letos a tak si zpěváci Martin Maxa, Martin France, Zuzana Nová a moderátorka Markéta Mayerová spolu s jejich kamarády dali dostaveníčko na horách a slavili opět předčasně po svém »Silvestra«. A užili si to opravdu náramně. Na začátku se všichni přivítali sklenicí dobrého vína a burčáku a pak se samozřejmě zpívalo, tancovalo a dokonce kouzlilo, kdy se sami interpreti stali kouzelníky a navzájem se zvedali na čtyřech prstech ze židle.


Druhý den čekal na všechny výletní den po Krkonoších. Vyrazilo se lehce po obědě a šlo se pěšky od Cihlářky směrem na Kolínskou boudu, kde už to pěkně foukalo, zde se posílili nějakým tím panákem a pokračovalo se směrem do Pece pod Sněžkou, kde si dali lehkou večeři a byli od známých pozváni na soukromé podzimní grilování.

Poté se vrátili zpět na horskou chalupu, kde byli ubytováni a domlouvali se, na jakých dalších akcích se v letošním a příštím roce potkají, aby pomohli potřebným.

 

Témata:,