Tajemství Hollywoodu odhaleno?! Podle amerických médií je HIV pozitivní Charlie Sheen

Redakce

Několikadenní spekulace jsou, zdá se, u konce. Americká média přinesla zprávu, že HIV pozitivní hereckou hvězdou je Charlie Sheen.

S touto šokující zprávou přišel jako první americký bulvární deník The National Enquirer na své titulní straně. Právě hvězda televizního seriálu „Dva a půl chlapa“ nebo filmu „Žhavé výstřely“ má být tím hollywoodským hercem, který je nakažen virem HIV.

Charlie Sheen svou nemoc tají už prý dlouhé čtyři roky. Aby se veřejnost nedozvěděla tuto krutou pravdu, neváhal zaplatit na nejrůznější mimosoudní vyrovnání svým bývalým manželkám a partnerkám za jejich mlčenlivost miliony dolarů. O Sheenově nemoci údajně věděla i jeho bývalá manželka Denise Richards, která podle všeho virem přecházejícím ve smrtícího strašáka AIDS nakažená není.

Padesátiletý herec má podle amerického webu TMZ.com v úterý ráno amerického času (odpoledne našeho středoevropského) v televizním rozhovoru na stanici NBC potvrdit všechna tvrzení médií. Alkohol, drogy a zhýralý život se tak vymstil další hvězdě showbyznysu.

Tipovačka: Poznáte herce herce v brýlích? Ve skutečnosti je to velký fešák

Tahle krásná blondýnka má děsivé tajemství!