Tata bojs nahrávají novou desku, vyjde v červnu

Hana-Slivova

Milan Cais, Mardoša a spol. alias Tata bojs natáčí ve studiu Gui-tón novou desku. Vyjít by měla v červnu 2011, mezi tím se ale skupina představí na několika koncertech po celé republice. Zazní na nich nové skladby, vozembouch i ruční činýlky z Egypta.

Osmou řadovou desku chystají Tata bojs z Hanspaulky. Následovník alba Kluci kde ste? z roku 2007 by měl být hotový v červnu letošního roku.

Tata bojs live 2011
23. 2.:
Brno, Fléda
24. 2.: Jihlava, Soul
5.3.: Olomouc, Tibet (akusticky)
6. 3.:  Plzeň, Měšťanská bes. (akusticky)
16. 4.: Nymburk
29. 4.:  Brno, Majáles
6. 5.: Praha, Majáles
29. 5.: Praha, Divadlo v Celetná – koncert pro Rozmarýnu

Kromě toho kapela také koncertuje, s elektrickým klubovým programem se představí 23. února v brněnské Flédě.

"Přivezeme dokonce i zajímavou horizontální světelnou scénu, kterou bude jako vždy obsluhovat náš dvorní light designer Filip Bruthans. S organizátory jsme se dohodli i na afterparty, která bude v naší režii. Mardoša vytáhne svoje hity tutový a možná se k němu s blížícím ránem přidají i ostatní bojs," láká fanoušky bubeník a zpěvák Milan Cais.    

V březnu pak Tata bojs odpojí elektrické nástroje a v Olomouci a Plzni zahraje elektroakustické sety, které se podle Tata bojs narodily na charitativních koncertech pro Rozmarýnu v pražském Divadle v Celetné. „Bereme s sebou vozembouch, ruční činýlky z Egypta, velký pochodový buben, ale i boosterované akustické kytary a klávesy. Hrát budeme napříč všemi alby a asi i nějaký předkrm z toho nového," dodává Cais.

Tata bojs – Vítací

http://www.youtube.com/watch?v=cYDtW3DvwaI

Tata bojs – Splasklé vzpomínky

Tata bojs – Pěšáci

 

Témata:,