Táta mě vytáhl z drog, tvrdí Lady Gaga

Eva-Slesingerova

O zpěvačce Lady Gaga se mluví většinou v souvislosti s hitem Poker Face nebo nějakým tím skandálem. Málokdo ale ví, že tahle mladá Američanka byla závislá na drogách, ze kterých ji vytáhl několika dobře míněnými radami její otec. Píše o tom hudební server music-news.com.

Tvář a hlas popového hitu posledních měsíců Poker Face, zpěvačka Lady Gaga, trávila celé dny sama ve svém newyorském bytě fetováním kokainu, než ji otec Joseph Germanotta přesvědčil, že to není nejlepší způsob trávení mládí. Lady Gaga, vlastním jménem Stefani Germanotta, k céle cause řekla: "Můj otec je skutečně mocný muž. Jednoho dne vrazil ke mě domů, podíval se na mě a řekl: Jsi setsakra zlobivý dítě. Podívala jsem se na něj a pomyslela si: Jak teď může vědět, že jsem na tom tak špatně?" O drogách se prý nikdy nezmínil. "Řekl mi jenom to, že každého, koho potkám v tomhle stavu, v budoucnu ztratím. A dál jsme o tom nemluvili."

Lady Gaga začala brát drogy poté, co ji v roce 2005 vyhodili z hudebních hodin na New Yourk University. Jak na tom Stefani je, věděli i její přátelé, prosby, aby s drogami přestala, ale nezabraly. "Nevěděla jsem, že dělám něco špatně, než přišel otec, aby mi vysvětlil, že takhle zůstanu sama. Začala jsem panikařit a s drogami jsem ihned přestala," dodala.

 

Témata:, ,