Tato dívka asi nahradí Caru Delevingne: Má ještě monstróznější obočí!

Redakce

Když se podíváte na krásky, jako je Taylor Hill, Kendall Jenner nebo Malaika Firth, tak jen těžko byste uvěřili tomu, že byly dříve oběťmi šikany. Jedna kvůli tomu, že nemá žádné křivky, další kvůli tomu, že nemá žádná prsa a ta poslední kvůli tomu, že měla akné nebo šílené vlasy. Jinak na tom nebyla ani Natalia Castellar, která pochází z Puerto Rica. Ostatní jí nadávali kvůli jejímu velkému obočí.

Sedmnáctiletá modelka byla šikanována pro své velmi husté obočí. Nyní je však jednou z nejžádanějších modelek, protože má jedinečné obličejové rysy, které se jen tak nevidí.

Natalia fotí pro nejznámější kosmetické značky, mezi které patří třeba NARS nebo Mansur Gavriel. V rozhovoru pro jeden magazín uvedla, že její silné a výrazné obočí nebylo nikdy pro nikoho atraktivní.

„Když jsem byla mladší, tak jsem se nikomu nelíbila. Šikanovali mě kvůli mému hustému obočí a přísahám, že jsem si ho chtěla dokonce oholit, abych se ho zbavila,“ vyprávěla.

Naštěstí ji matka zastavila dříve, než udělala nějakou hloupost. Vysvětlila jí, že její husté obočí je jedním z jejích charakteristických rysů a dělá ji takovou, jaká je. Mamince teď může jenom děkovat.

„Začala jsem si být konečně sama sebou jistá a chvilku potom se navíc stalo husté obočí trendem,“ dodala. Výrazné obočí proslavila hlavně modelka Cara Delevingne.

Není to tedy trend, díky kterému se začala cítit dobře a sebejistě, ale hlavně to, že se začala mít ráda. „Teď už je mi jedno, zda husté obočí bude stále trendy, nebo ne, protože mám své obočí opravdu ráda,“ pokračovala.

Všem zlým narážkám však ještě není konec, protože někteří lidé její fotografie negativně komentují. Natalie se nad to ale povznáší:

„Spoustu lidí mi na Instagram píše nehezké věci, ale já na to nereaguji. Ať si píší, co chtějí. Chci se cítit dobře a chci, aby tak působil i můj profil, proto si toho opravdu nevšímám a jsem šťastná za to, jaká jsem.“

Pokud vás zajímá, jak se o obočí tahle kráska stará, tak je to jednoduché. Jediné, co totiž dělá, je to, že si ho češe a používá výživu.

Videonávod: Jak si vyrobit look mořské panny a hlavně – ty šupiny?!

Snímky ze zákulisí focení kalendáře