Taylor Swift bude mít vlastní hru a možná v ní budete krmit kočky

Redakce

Z ostýchavého ptáčátka se stává nekompromisní „byznyslejdy.“ Taylor Swift se nechce spokojit s veleúspěchem své desky 1989 a tak pořád přemýšlí, jak by potěšila své fanoušky a zároveň pronikla i do další neprobádané sféry. Proto se spolčila s herními vývojáři a chce, abyste si ji v telefonu nejen přehrávali, ale rovnou s ní i hráli.

Swift není první celebrita, která se takto vrhá do vod digitálního hraní. Před ní už své štěstí zkusily třeba Katy Perry, Britney Spears, Kendall a Kylie Jenner, Demi Lovato, Nicki Minaj a samozřejmě i velmi aktivní a podnikavá Kim Kardashian (jejíž hra je prozatím nejúspěšnější – jen pro ujasnění, jmenuje se Kim Kardashian: Hollywood a pokud vám není deset let, tak vás bude nejpíše nudit). Co mají ale všechny tyto ženy společné, je také společnost, která jim hry vydává, tedy Glu Mobile.

„Jsme si vědomi toho, jak obrovskou fanouškovskou základnu Taylor má, a proto jsme nadšení, že jsme jí schopni nabídnout jedinečný herní zážitek. Slibujeme, že vytvoříme unikátní hru, která rozhodně nebude zaostávat za jedinečnými kreativními úspěchy Taylor, a to i za cenu toho, že hra vyjde o něco později, než nařizoval původní plán. Na téhle hře si dáme prostě extra záležet,“ rozplývá se jeden z představitelů Glu Mobile.

Hra inspirovaná bývalou country zpěvačkou a nyní popovou hvězdou nejvyššího kalibru by měla vyjít později v tomto roce. A jak bude vypadat? Možná nás Taylor Swift překvapí, ale možná taky ne a její hra bude vypadat podobně jako většina celebritích her od Glu Mobile: tedy ve stylu kreslených seriálů a děj se bude týkat trnité cesty ke slávě. Protože se ale Swift zřejmě bude chtít odlišit od svých kolegyň, fanoušci už navrhují, co by podle nich hra také mohla obsahovat. Nabízí se tak možnost, že byste se museli soudit s významnými společnostmi, patentovat kdejakou ptákovinu nebo se starat o kočky.

17 typů lidí, které máme na Facebooku všichni: Rýpaly, mrtvé duše i úchyly

Co si myslíme při práci za PC: Dělej, načti se!

Témata:,