Taylor Swift se prý s novým albem chystá zničit Toma Hiddlestona a Calvina Harrise

Redakce

Taylor Swift není holt nějaká hej nebo počkej. Kdo jí ublíží, ten za to tvrdě zaplatí. Na odplatu se můžou momentálně těšit obě její nedávné lásky – herec Tom Hiddleston a DJ Calvin Harris.

Pro autorku hitu Shake It Off je psaní písní tou nejlepší terapií, a tak se už nemůže dočkat, až na novém albu všechny své expřítele náležitě pomluví. „Taylor byla úplně vzteky bez sebe, když se dozvěděla, jak ji Tomovi fanoušci na internetu hnusně pomlouvají a rozšiřují o ni nepravdivé řeči. Celé to zhoršily ještě Calvinovy komentáře, které podkopaly zpěvaččinu reputaci zrovna když na tom byla z hlediska mediální oblíbenosti fakt hodně špatně,“ uvádí zdroj ze zpěvaččina okolí. Pod kotel přiložil i Tom Hiddleston, když nedávno flirtoval s Priyankou Choprou během předávání cen Emmy.

Že hudebnice používá svou tvorbu jako ventil, není žádná novinka. Své bývalé známosti ve svých písních ale nikdy nezmiňovala přímo – a to se teď může změnit, protože Swfit je skutečně v pomstychtivé náladě a jen tak ji to nepřejde. Je odhodlaná prozradit i ty největší tajnosti, které si původně chtěla nechat pouze pro sebe. Prostě udělá všechno proto, „aby bylo v celé věci jasno,“ jak prozradil zdroj. Podezření o těchto úmyslech vyvolal i snapchatový záznam pořízený country zpěvačkou Kelsea Ballerini, na kterém je slyšet, jak kdosi (soudě podle hlasu je to s největší pravděpodobností právě Swift) zpívá „Nevěděli jsme to, ale mysleli jsme, že z toho vyrosteme, na moment jsme byli krásní, byli jsme růže“. To zní hodně jako románek jménem Hiddleswift. Nebo jako Harriswift?

Bulvární deníky neustále spekulují o příčinách rozpadu všech Taylořiných vztahů. Ten kratší s Hiddlestonem (chodili spolu asi tři měsíce) byl prý odkázán k záhubě už jen proto, že si Taylor přála po předešlých zkušenostech udržet celý vztah v tajnosti, ale Tom to odmítl a naopak se se Swift rád chlubil. Ne každý ale takové teorii věří, protože plavovlasá zpěvačka se svými okatými krátkodobými aférkami vyloženě proslavila. Na zdravosti vztahu nepřidala ani Tomova absence, herec se totiž poslední dobou pohyboval hlavně po australském kontinentu. Ovšem až se vrátí do Spojených států znovu natrvalo, možná by tu pro Hiddleswift ještě šance byla. Calvin Harris ale nejspíše pomsty ušetřen nebude. Už jen proto, že jeho nový song My Way je provokací směrem k Swift.

5 neslavných momentů hudební historie aneb co se asi nemělo stát

Českou zpěvačku málem ubil její známý!