Tereza Voříšková a Jiří Mádl vzpomínají na dobrý časy v klipu Václava Neckáře

Hana-Slivova

Deska Václava Neckáře Dobrý časy se dočkala druhého klipu. Po písničce Na Rafandě vznikl k titulní skladbě Bejvávalo (Dobrý časy) a zahrála si v něm dvojice Tereza Voříšková - Jiří Mádl.

Nový klip k písničce Bejvávalo z desky Václava Neckáře Dobrý časy (recenze) má na svědomí režisérka Lenka Wimmerová, již možná budete znát z titulků Soukromých pastí či seriálu Terapie. Původně ho chtěla natočit – jak se zpívá ve skladbě – v létě u vody, z jejích plánů ale nakonec zůstala podzimní melancholie v zámeckém parku v Lysé nad Labem.

Podívejte se na klip Bejvávalo (Dobrý časy)
Podívejte se na klip k písničce Na Rafandě

„Hned, co jsem si desku Dobrý časy pustila, mě k písničce Bejvávalo napadl letní příběh u vody s Terezou VoříškovouJiřím Mádlem. Krátký film z konce léta, u jezera nebo u rybníka. S chajdou a houpačkou nad vodou. Jenže léto nám uteklo mezi prsty,  protože jsme v té době všichni točili něco jiného,“ říká Wimmerová.

"Dohromady jsme se dali až v listopadu, kdy už o šplouchání ve vodě nešlo uvažovat. Z původního nápadu tedy zbyla Tereza Voříšková a Jiří Mádl a pak ta chajda a houpačka ze starý pneumatiky. A protože se jedná o vzpomínku na doby, kdy byl Václav Neckář mladý a nerozvážný, je klip stylizovaný do éry přelomu šedesátých a sedmdesátých let," dodává.

Mimochodem, víte, že Jiří Mádl se narodil ve stejný den jako Václav Neckář?

Témata: