Tetování podle znamení: Máte to správné?

Redakce

Tetování je láskou na celý život. Možná tomu nebudete věřit, ale všechna znamení mají svůj styl tetování. Koukněte se, jaká vystihují vás.

Beran. Tetování, které se hodí k povaze Berana, je přímočaré a má silný směr. Nejvíce se hodí šipky nebo šíp. Ten je při vystřelení plný energie, právě jako toto znamení. Co se týče dalšího symbolu, vhodná je i včela.

Býk. Milujete život a rádi si dopřáváte to nejlepší. Patříte mezi úžasné, sentimentální a romantické lidi. Pro vás je ideální palma, která je symbolem potěšení a odměny. 

Blíženci. Milujete volnost a rádi dáváte své mysli volná křídla. Lehkost vašeho ducha skvěle vystihují ptáci, křídla a také peří. Hodí se k vám však i tetování, které má dvě strany, zobrazuje více věcí nebo je skoro neviditelné.

Rak. Jste mírumilovné osoby se smyslem pro rodinu a tradici. Milujete pocit stability, bezpečí a domova. Hodí se k vám kotva, tlukot srdce či jméno milované osoby.

Lev. Vaše chování je cílevědomé a sebevědomé, proto se k vám výborně hodí korunka nebo lev. Silné zvíře je navíc symbolem vašeho znamení.

Panna. Lidé ve znamení Panny jsou perfekcionisti, kteří ladí věci do posledního detailu. Proto je vystihuje geometrické tetování plné složitých tvarů a čar.

Váhy. Nikdy nechcete být sami a nacházíte se rádi v neustálé těsné blízkosti se svými nejmilovanějšími. Nejvíce se k vám hodí tetování, které s někým budete sdílet. Tímto způsobem si připomenete, že se na té druhé straně vždycky někdo najde.

Štír. Vaše pocity a vášně jsou tak silné, že se k vám nejvíce hodí růže, která tyto vlastnosti vystihuje. Krásná kytka je také symbolem mnoha přání skrývající se ve vaší duši.

Střelec. Tetování vystihující vašeho cestovatelského ducha je naprosto perfektní. Vyberte si nějaké místo na mapě nebo cokoli jiného spojené s cestováním a vydejte se za tatérem.

Kozoroh. Kozoroh je velmi citlivé, pracovité a oddané znamení, které chce dosáhnout vytoužených cílů. Pokud si vytetujete slovo, které vám bude připomínat to, čeho chcete dosáhnout, mohlo by se vám to splnit. Neustále svůj sen budete mít na očích.

Galerie, kterou musíte vidět: Nejkrásnější sesterská tetování

Tetování, které se inspirovalo Pixarem