The Walking Dead – Živí mrtví: Světově úspěšný seriál pro vás má další mrazivé zážitky

Redakce

Americký postapokalyptický dramatický televizní seriál The Walking Dead - Živí mrtví je zpět! Světově velmi úspěšný a kritiky oceňovaný seriál vznikl podle stejnojmenné komiksové série od Roberta Kirkmana, Tonyho Moorea a Charlieho Adlarda. Hlavní roli šerifa Ricka Grimese, který po probuzení z kómatu zjišťuje, že svět ovládli zombíci, si zahrál Andrew Lincoln.

Premiéru měl tento seriál 31. října 2010, a sice v televizní stanici AMC ve Spojených státech amerických. První série měla obrovský úspěch po celém světě včetně České republiky, a tak se tvůrci rozhodli v natáčení pokračovat.

Šouravým zombím stačilo několik málo let, aby si zcela podmanili svět televizní zábavy. The Walking Dead má za sebou pět mimořádně úspěšných sérií, jež si postupně získaly nadšením i hrůzou rozechvělé útroby miliónů fanoušků po celém světě. Seriál je dokonce natolik populární, že jej mimo jiné doprovází i speciální talkshow nesoucí název Talking Dead, ve které moderátor Chris Hardwick rozebírá děj jednotlivých epizod se svými hosty.

A už tyto prázdniny čeká fanoušky pokračování Fear the Walking Dead (Živí Mrtví: Počátek Konce). Bude se jednat doprovodnou sérii – příběh, který se vrátí v čase před již známý děj. Diváci uvidí začátek epidemie, která odstartovala zkázu.

Dostaneme se na počátek celosvětové zombie apokalypsy. Objevují se první zprávy o šíření nebezpečné nákazy a lidstvo ještě nemá tušení, s čím se bude muset potýkat. Seriál divákovi ukáže veškeré šílenství kolem rozpadu celé civilizace, které hlavní hrdina Rick Grimes seriálu prospal. O termínu začátku vysílání vás budeme informovat. Tak si to nenechte ujít!