Tila Tequila předstírala sebevraždu v přímém přenosu

matoush

Tila Tequila, tragická zpěvačka a občasná modelka pro playboy, opět šokovala. Poté, co nafingovala těhotenství a potrat, začala vykřikovat, že její tělo ukrývá více osob. Nikdo jí nevěřil, a proto se rozhodla, že přinese důkaz. Opět online, na svém blogu.

Dnešní Šrumec zaujal další výlev dívky, jejíž zřejmě jedinou kratochvílí je na sebe neustále upozorňovat. Autorka knižního bestselleru Zahákujte s Tilou Tequilou  – sama Tila – je s největší pravděpodobností na dně. Poté, co o ni přestala mít zájem (i ta nejbulvárnější) média, upozorňuje na sebe stále zoufalejšími výkřiky. V únoru tohoto roku například předstírala těhotenství a potrat, a když se na ni sesypaly urážky, omlouvala to tím, že trpí rozdvojením osobnosti. Poté, co jí přišly pouze odpovědi typu „Máš víc osobností, tak to dokaž!“ nebo „Tvůj mozek je příliš malý třeba jen pro jednu osobnost,“ rozhodla se předložit důkaz.

Tilino zakrvácené předloktíPomoc, já krvácím!
Minulý pátek v noci se na blogu „Jane“ (jedno z paralelních já Tily) objevily fotografie zakrváceného předloktí a pořezaného zápěstí. A Tila začala virtuálně hysterčit: „Nemám tušení, co se stalo. Lidé nevěří, že mám více osobností, ale to poslední, co si pamatuji, je, že jsem si šla ráno zdřímnout. Teď jsem se probudila, všude je krev a drogy! Ona (druhá osobnost – pozn. red.) je děsivá!“

Až sem jde o relativně „normální“ epizodku, jakých tropí hollywoodské rádoby hvězdy tucet denně. Na tyto fotografie však zareagovala policie a vyrazila k Tequile domů. Tilu našla zmatenou, neboť prý „nevěděla, proč by měla páchat sebevraždu.“ A aby své twitter přátele ještě více zmátla, zatweetovala (jeden z jejích právě aktivních účtů najdete tady) těžko přeložitelné “Peace out u ignorant f—. Not my #TilaArmy but whomever said I’m commiting suicide! F— OFF! Why would I??? I got mad $$$ & LOVE! STFU.”

Ta holka potřebuje pomoc!

Témata: