Tip na aplikace: K perfektnímu selfie krok za krokem

karolinabranikova

Selfies nás nepřestanou jen tak bavit, a tak je na čase začít je dělat pořádně. Skoncujte s tmavými a nevzhlednými fotografiemi a nastavte kameře tu správnou tvář. Pomůže vám s tím třeba náš dnešní výběr aplikací pro vytvoření perfektních selfies.

YouCam Perfect

Pořídit si fotografii vlastním mobilem není tak těžké, ale zařídit, abyste na ní neměli dvě brady, kruhy pod očima nebo nos jako Cyrano z Bergeracu už dá trochu zabrat. Někdy nezbývá nic jiného než se uchýlit ke zkrášlovacím praktikám, ale práce s Photoshopem je trochu moc zdlouhavá. Zkuste aplikaci YouCam Perfect, která vyhladí pleť vás i vašich přátel rychle, jednoduše a v reálném čase. 

Aplikace nabízí širokou řadu nástrojů na úpravu fotografií, za které by se nemusel stydět ani plastický chirurg. Je tu vše od vyhlazování pleti přes zvýraznění očí, odstranění kruhů pod očima, rychlé hubnutí nebo přidávání na výšce. Nic se nesmí přehánět, ale když budete fotky editovat s citem a přidáte k tomu nějaký ten fotofiltr, vznikne vám selfie jako z obálky časopisu. A aplikace nezapomíná ani na vše přátele – stejným způsobem můžete upravovat hromadná selfie (tzv. groufie) a sdílet společné obrázky jako ze žurnálu. Navíc můžete točit i krátká videa nebo odstraňovat nehodící se objekty z fotky jako na zeleném plátně.

Aplikaci stáhnete zdarma pro platformy iOS a Android.

FrontBack

Vlastníte smartphone s přední i zadní kamerou a je vám líto, že si na pořízení selfie musíte vybrat jen jednu z nich? Tak zkuste aplikaci FrontBackZabere jak vás, tak vaše okolí a dodá fotkám úplně nový rozměr. A zvládá toho ještě daleko víc. Ve vertikálním nebo horizontálním módu můžete pořídit více fotek přední i zadní kamerou, takže najednou vznikne hned několik selfíček, ze kterých si pak můžete snadno vybírat nebo je skládat k sobě a montovat do koláží. 

A protože by žádná správná selfie neměla jen tak zůstat ležet v šuplíku, nabízí FrontBack hned několik možností na okamžité sdílení s přáteli nebo s ostatními uživateli aplikace. Fotky můžete libovolně tagovat, posílat přes SMS a email nebo sdílet na Facebooku, Twitteru, Tumbleru a dalších sociálních sítích. 

To vše zdarma ke stažení pro iOS a Android

Infarktové video: Teď už si selfie neuděláte!
„Duck face“ je out. Vyfoťte se jako „ryba“!