Tipy: Co si letos obléct na novoroční párty?

Redakce

Vánoční svátky jsou za námi a blíží se nám oslava Nového roku, která bude jistě velkolepá. Kdy jindy se tedy hodit do gala a vyřádit se na outfitu, než právě na Silvestra? Zde je několik nápadů, co si můžete obléci.

  • Vytáhněte malé černé a doplňte je stříbrem. Každá z nás má ve svém šatníku nějaké černé šatičky, které může obléknout na Silvestra a doplnit je nějakými krásnými doplňky. Nám se líbí kombinace se stříbrnou, která vypadá slavnostně a elegantně, proto se perfektně hodí na oslavu Nového roku.
  • Kožené šaty nebo koženkové. Krásné kožené nebo koženkové šaty naleznete dnes snad v každém obchodě a teď po Vánocích budou ještě k tomu všemu ve slevě, což je super. Je to sexy, dráždivé a originální, takže v nich na Silvestra rozhodně zazáříte.  Délka a styl je na vás a s doplňky to nepřehánějte, stačí třeba flitrované psaníčko a k tomu lodičky.
  • Na pohodu. Pokud máte rádi styl na pohodu, kde si můžete v klidu obout tenisky či jiné pohodlné boty, tak i pro vás něco máme. Můžete si obléct třeba červené kalhoty, nějaké šik pohodlné boty a sako. Uvidíte, že i v jednoduchosti je styl.
  • Flitry. Letos frčí lesklé věci a mezi nimi naleznete i flitry, které rozzáří každý outfit a udělají z vás hvězdu. Krásně zazáříte ve flitrovaných šatech, sukni nebo třeba kalhotách. S doplňky to pak nepřehánějte, protože čeho je moc, toho je příliš.
  • Nějaké klasické šaty rozzařte výraznými silonkami. Máte doma spoustu šatů, tak na co kupovat nové? Pořiďte si tedy nějaké silonky, které vašemu outfitu dodají šmrnc a dokonale vás rozzáří. Nám se líbí tyrkysové, co si oblékla Sarah Jessica Parker.
  • Overal. Overal frčí už nějakou dobu a my jsme za to moc rádi, protože vypadá skvěle. Navíc ho naleznete ve všech možných stylech a také materiálech. My fandíme klasickému černému, ale třeba flitrovanému bychom také neodolaly. Co vy?

Nevíte co na Silvestra? Nalákává vás exotika? 4 TIPY

8 věcí, které nedělejte na Silvestra: Neberete drogy, nesexujte a nezvracejte na šéfa