Tipy na aplikace, které vás udrží v tom správném sportovním tepmu

karolinabranikova

O nepostradatelném spojení hudby a sportu se nás snažil přesvědčit už legendární desetiminutový televizní pořad z poliviny 80. let Cvičme v rytme. My pro vás ale máme tipy na šikovné aplikace, které vás bezpečně udrží v tempu a budou hlídat rytmus téměř jakéhokoli sportu, na který se chystáte.

RockMyRun 

Jak si vybíráte hudbu ke sportování? Spoléháte se na předem připravený playlist, shuffle v přehrávači, oblíbenou stanici rádia nebo obsluhu ve fitku? Ať už je to cokoli, nejspíš sem tam narazíte na špatný tón a rozhodíte si tempo. To se vám ovšem nestane s aplikací RockMyRun

Narozdíl od vašich jiných, a jistě dobrých hudebních aplikací, se RockMyRun stará právě jen o rytmus a tempo vašeho pohybu a volí k tomu tu nejlepší a nerušící hudnu. V aplikaci si můžete vybrat dlouhé i krátké playlisty podle sportu, na který se právě chystáte. Ať už je to běhání, jízda na kole, klasické posilování nebo třeba golf, RockMyRun se trefí do vaší tepové frekvence a do uší vám bude posílat vhodné beaty. Zároveň umí současně spolupracovat s výkonnostními aplikacemi jako Nike+ nebo Endomondo, aniž by přerušila jejich měření. Výběr hudby je široký a RockMyRun přesně ví, jaké BPM bude pro váš výkon nejlepší.

Ke stažení zdarma pro zařízení s Androidem i iOS.

Fit Radio 

I FIT Radio se bude spolehlivě starat o vaše hudebně-sportovní blaho. S prodkutem přišel na trh jako jedna z prvních aplikací pro iOS, ale ani po několika letech fungování rozhodně nepatří do starého železa. Výběr sportovních aktivit je tu opravdu široký a v playlistech najdete vše od kardio posilování až po zumbu, bojové sporty nevyjímaje. 

Díky obrovské zásobě hudby se trefí do vkusu snad každému a hudbu můžete třídit nejen podle sportů a BPM, ale i podle hudebních žánrů. Každý den si navíc můžete sestavovat své hudební mixy podle nálady, aniž byste zatěžovali mezipaměť a výkon telefonu. FIT Radio to s vaší fyzičkou myslí opravdu vážně a hladce kooperuje s ostatními sportovními aplikacemi a nemíchá se jim do počítání vašich výkonů.

Účet si můžete zařídit na prnvích 6 měsíců zdarma, pak vás apliakce začne nutit do placené prémiové verze za necelých 80 dolarů na 3 měsíce. Pořídit si ji můžete v App Store i Google Play.