Tipy na dárky pro holku, se kterou jste právě začali chodit

Redakce

Co dát své milé k Vánocům, když se ještě moc neznáte, jelikož spolu randíte teprve pár týdnů, nebo dokonce dnů? Tady máte pár tipů od Koule.cz.

  1. Šperk. Nemusí to být nic drahého, ale prostě cetka udělá radost skoro každé dívce.
  2. Klíčenka. Musí být ale luxusní, ne nějaká reklamní z benzinky. Pak vás, respektive dárek od vás, bude mít pořád u sebe a dost často na očích…
  3. Večeře. Můžete ji uvařit sám, to se hodně cení, nebo dívku pozvat do nějaké lepší restaurace, ne do čtyřky na nádraží. Určitě ji tím potěšíte a je to lepší než vybrat něco, co by se jí nelíbilo, přece jen se ještě moc neznáte.
  4. Romantický výlet. Pokud si nevyděláváte roznosem letáků a jste tudíž trochu majetnější, pozvěte ji na výlet. Krumlov to jistí vždycky. Pokud se chcete plácnout ještě víc přes kapsu, vezměte ji na hory. Společný víkend utuží vztahy. Nebo se rozejdete a za rok budete řešit to samé s novou holkou.
  5. Vlastní výrobek. Pokud jste trochu zruční, něco jí vyrobte. Třeba ze dřeva. To dostane každou. Ukážete tak totiž, že vám na ní fakt záleží a dárek je jen pro ni a dali nechali jste na něm kus práce, ne že jste jen zašli někam do obchoďáku něco koupit jako většina populace. Zdůrazňujeme ale, že musíte být fakt zruční! Výsledek, který by vypadal, jako by to dělala dítě z mateřské školy, by vaši milou asi do kolen a do vaší postele nedostal.

Tip na vánoční dress code: Oblečte se do stromku

Nejdojemnější reklama letošních Vánoc: Rodina za dědou přijela, až když jim přišlo parte